Головна Новини Світ Росія Захоплений у полон російський майор розкрив плани Путіна щодо окупації України
commentss НОВИНИ Всі новини

Захоплений у полон російський майор розкрив плани Путіна щодо окупації України

Колона техніки, у якій пересувався підрозділ окупанта, була розбита

3 березня 2022, 09:05 comments17142
Поділіться публікацією:

У полон українських захисників потрапив російський окупант Дмитро Шишканов, заступник командира батальйону в/ч 12676. Російський військовий, як і більшість захоплених у полон російських окупантів, під час допиту намагався ухилятися від прямих відповідей, чому прибув до України обіцяно, що до 2-3 березня військові зможуть повернутись до Росії, виконавши всі поставлені завдання. Як передає портал "Коментарі", про це пише інформагенція "УНІАН".

Захоплений у полон російський майор розкрив плани Путіна щодо окупації України

Дмитро Шишканов. Фото з відкритих джерел

Зважаючи на ті дані, які озвучив російський майор, президент РФ Путін розраховував до 2-3 березня повністю взяти в окупацію Україну, виставивши жорсткі умови української влади та українського народу.

Коментуючи визнання Дмитра Шишканова, український військовий кореспондент Андрій Цаплієнко звернув увагу на один важливий нюанс. Військова частина, де проходить службу російський майор, що потрапив у полон, — це 126-а окрема Горловська двічі Червонопрапорна ордена Суворова бригада берегової оборони. Ця військова частина розташована у Криму. Кістяк частини склали військові 36-ї бригади берегової охорони ЗСУ. Ці бійці виявилися зрадниками та перейшли на бік російських окупаційних військ у 2014 році, коли Росія анексувала український півострів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — секретар РНБО Олексій Данілов розповів, що Путін не відмовився від своїх планів із захоплення України. Після того, як російська армія не виконала поставлених завдань, російський президент має намір оголосити у країні воєнний стан.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини