Головна Новини Світ Росія Залишився справжній скелет: російська актриса екстремально схудла (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Залишився справжній скелет: російська актриса екстремально схудла (ФОТО)

Катерина Варнава жахнула шанувальників зовнішнім виглядом.

11 серпня 2024, 22:55 comments3273
Поділіться публікацією:

 Російська актриса та учасниця комедійного шоу "Камеді Клаб" Катерина Варнава, яка раніше висловилася проти військового вторгнення Росії в Україну, привернула увагу своїм зовнішнім виглядом, що викликало обурення у росіян.

Залишився справжній скелет: російська актриса екстремально схудла (ФОТО)

Катерина Варнава (фото з відкритих джерел)

Зазвичай струнка Варнава зараз виглядає майже анорексично і зовсім не схожа на себе в минулому. Пропагандистські ЗМІ повідомляють, що нещодавно Катерина зізналася, що пів року тому переживала важкий період. У той час вона впала в депресію і набрала 25 кілограмів, через що навіть з'явилися підозри щодо її можливого вагітного стану.

Однак зараз вона різко схудла і виглядає майже хворобливою. Деякі росіяни зазначають, що Варнаву складно впізнати, і порівнюють її зовнішність із виглядом скелета.

Варто зазначити, що актриса підтримала Україну ще в перші дні вторгнення. Вона зізналася, що була шокована подіями: "Протягом кількох годин я не розуміла, в якому паралельному світі перебуваю... дуже хвилююся, дуже переживаю за близьких, за друзів, за колег. У соціальних мережах мені надходять одне за одним повідомлення про те, що зараз відбувається... різні дуже полярні повідомлення... від прохань не мовчати до персональних звинувачень і погроз. Я дивлюся ваші відео з ваших будинків і вулиць, читаю коментарі про те, як страшно... І повірте... нам страшно не менше. Ми шоковані, нам боляче, соромно... Навіщо це все відбувається? Для чого? Тут не буде переможців, якщо все так продовжиться".

Залишився справжній скелет: російська актриса екстремально схудла (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російська співачка, яка підтримує режим Кремля, перелякала своїм виглядом Російська співачка Надія Бабкіна, яка підтримує повномасштабне вторгнення РФ в Україну, поділилася фотографією з відпустки, яка викликала хвилю негативних коментарів. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://super.ru/a/29873

Новини