Головна Новини Світ Росія Залізна завіса: в Держдумі РФ прокоментували можливе посилення санкцій
commentss НОВИНИ Всі новини

Залізна завіса: в Держдумі РФ прокоментували можливе посилення санкцій

Захід почав «відкрито конфліктувати» з Росією, вважає російський депутат

19 квітня 2021, 19:38
Поділіться публікацією:

Світова спільнота активно протистоїть російській агресії проти України. Чимало іноземних урядів відкрито висловлюють свою стурбованість і невдоволення, а також вводять економічні обмеження проти РФ. Однак, за словами депутата російської Держдуми Руслана Бальбека, ніщо не зможе вплинути на курс їхньої країни, пише "РИА Новости".

Залізна завіса: в Держдумі РФ прокоментували можливе посилення санкцій

Руслан Бальбек про санкції проти РФ. Фото із відкритих джерел

Бальбек вважає, що жодні анонси додаткових санкцій не зможуть змінити політичні рішення, які приймаються урядом Росії. При цьому політик визнає, що економіка країни дуже страждає від встановлених на Заході обмежень.

На думку Бальбека, і Європейський Союз, і США почали "відкритий конфлікт" із Росією вже давно. Тому навіть представлений керівником МЗС України Дмитром Кулебою план введення додаткових санкційних пакетів проти РФ не є чимось новим.

Також Руслан Бальбек заявив, що західні країни прагнуть "сховатися" від Росії "залізною завісою", про що непрозоро натякають останнім часом. Однак політик переконаний, що уряд РФ залишиться на колишніх позиціях і буде боротися за національну безпеку і надалі.

Тим часом в Європі дійсно активізувалися антиросійські погляди. Нагадаємо, "Коментарі" повідомляли, що в Празі під стінами посольства РФ встановили незвичайну статую — із голим Путіним.

Через кілька днів стало відомо про те, що із Чехії "виставляють" майже два десятки російських дипломатів. Про причини такого вчинку і оцінкою експертів можна прочитати в нашому матеріалі.

До слова, також на порталі ми повідомляли, через що український уряд висилає за межі країни російського дипломата.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини