Головна Новини Світ Росія Замах на Путіна: що відповіли у Кремлі
commentss НОВИНИ Всі новини

Замах на Путіна: що відповіли у Кремлі

Пєсков заявив, що це повідомлення іноземних ЗМІ не відповідає дійсності

15 вересня 2022, 23:16 comments1777
Поділіться публікацією:

Британські ЗМІ пишуть, що на очільника Кремля у Москві, 14 вересня, скоїли замах. Але речник Путіна Пєсков заявив, що це повідомлення іноземних ЗМІ не відповідає дійсності. Про подробиці замаху на президента РФ написав таблоїд The Sun. 

Замах на Путіна: що відповіли у Кремлі

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

У повідомленні британського таблоїда йдеться, що вчора в Москві на шляху кортежу президента РФ вибухнула бомба.

Видання з посиланням на джерела в Кремлі написало, що автомобіль Путіна отримав сильний удар по лівому передньому колесу, за яким пішов "сильний дим".

Прес-секретар Кремля Дмитро Пєсков заявив, що вся ця оприлюднена інформація не відповідає дійсності.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, чому Путін не їздить на передовуПрезидент РФ Володимир Путін з'являється у місцях, які спецслужби раніше добре перевіряють, але уникає поїздок на передову. Він приїжджає виключно у зачищені місця. Все від того, що російському президентові ніхто не може гарантувати безпеку та безпеку життя на передовій. Радник голови ОП дуже лаконічно пояснив, чому Путін не ризикує з'являтися в місцях, де немає підставних людей, працівників спецслужб, перевдягнених у цивільне, де є загроза нападу чи замаху – все через "похилого віку та вроджену стиглість". За його словами, швидше за все, перебуваючи на службі у Собчака в Пітері Путіну, теж особливо ризикувати не доводилося. Якщо ж віддавати команди та укази, перебуваючи весь час у бункері, то жодного ризику немає. До того ж, якщо країна має ядерну зброю. Олексій Арестович вважає, що Путін має страх навіть не перед українцями, а перед своїми. Він не впевнений у тих хлопців, яких відправляє на забій в Україну. Саме тому Путін не довіряє абсолютно нікому, немає певності навіть у своїй охороні. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини