Головна Новини Світ Росія Замовкнути й поважати Росію: Мережею шириться відео, де Жириновський називає дату "нападу" РФ на Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Замовкнути й поважати Росію: Мережею шириться відео, де Жириновський називає дату "нападу" РФ на Україну

За словами лідера ЛДПР, 2022-й рік не буде мирним

21 лютого 2022, 16:30 comments1307
Поділіться публікацією:








Одіозний російський політик, лідер ЛДПР Володимир Жириновський неодноразово агресивно висловлювався про Україну, інколи закликаючи знищити нашу державу. Напередодні в Мережі сплив відеоролик, датований 27 грудня 2021 року, де він заявляє, що 2022 рік не буде мирним і натякає нібито про початок військових дій 22 лютого о 4 ранку. Про це пише видання "Телеграф".

Замовкнути й поважати Росію: Мережею шириться відео, де Жириновський називає дату "нападу" РФ на Україну

Володимир Жириновський - фото з відкритих джерел

"Відмовляєтесь (до України — ред.), тоді ми можемо прийняти іншу програму. А яку – ви відчуєте о 4 годині ранку 22 лютого. Я б хотів, щоб 2022 рік був роком мирним, але я говорю правду. Це буде рік не мирний Це буде рік, коли нарешті Росія стане великою країною, і всі мають замовкнути та поважати нашу країну, — емоційно висловився Володимир Жириновський.

Нагадаємо, що вже протягом кількох місяців західні засоби масової інформації та високопосадовці заявляють про ескалацію біля українських кордонів та загрозу вторгнення Росії на територію України. Іноземна преса називала кілька дат можливого російського вторгнення, починаючи з 16 лютого. А деякі військові експерти озвучували дату "вторгнення" – 20 лютого.

У свою чергу президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден у своєму новому зверненні заявив про напад РФ на Україну в цілому та Київ зокрема вже найближчими днями. За словами американського лідера, президент РФ Володимир Путін вже ухвалив рішення про вторгнення на територію нашої держави.

Раніше у матеріалі інтернет-видання "Коментарі" — Загроза вторгнення РФ та криза на Донбасі: чи варто сподіватися на дипломатичне врегулювання ситуації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини