Головна Новини Світ Росія Запис з дітьми Пригожина показує лицемірство власника ПВК "Вагнер"
commentss НОВИНИ Всі новини

Запис з дітьми Пригожина показує лицемірство власника ПВК "Вагнер"

Пригожин критикує дітей російської "еліти", однак його власні діти співають, що вони і є "еліта".

1 червня 2023, 13:37
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У мережу потрапило відео, на якому можна побачити дітей власника ПВК "Вагнер" Євгенія Пригожина. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter ексзаступника міністра внутрішніх справ України Антона Геращенка.

Запис з дітьми Пригожина показує лицемірство власника ПВК "Вагнер"

Євгеній Пригожин. Фото з відкритих джерел

У мережу потрапив запис з двома дітьми Євгенія Пригожина – Павлом та Веронікою, які відпочивають в Карелії. Діти співають на відео про те, що вони еліта, а інші випрошують гроші та миють підлогу. Такі слова контрастують з заявами їх батька, який різко критикує російські еліти за "безтурботне життя" та закликає їх брати участь у війні проти України.

Пригожин підтвердив автентичність відео та додав, що його знімали влітку минулого року. Окрім того, власник ПВК "Вагнер" звинуватив кібервідділ Міноборони Росії, які, на його думку, вкрали фото та відеоматеріали його дітей.

Цікаво, що син Пригожина опублікував матеріали нібито з фронту на Донбасі. Однак OSINT-експерти з’ясували, що Павло Пригожин насправді позував біля свого будинку в Санкт-Петербурзі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що український майор ЗСУ Максим Жорін розповів про вихід вагнерівців з Бахмута. За його словами ПВК "Вагнер" замінять інші підрозділи регулярної армії Росії. Зокрема Жорін стверджує, що серед передислокованих підрозділів є ті російські війська, що воювали на півночі та півдні України, які вже двічі отримували поразки від ЗСУ та залишали ці території.

Також "Коментарі" писали, що Євгеній Пригожин різко критикує Міноборони РФ через атаку дронів по Москві. За словами російського бізнесмена люди у цій установі сидять і нічого не роблять для наступу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини