Головна Новини Світ Росія Пригожин різко критикує Міноборони РФ через атаку дронів по Москві
commentss НОВИНИ Всі новини

Пригожин різко критикує Міноборони РФ через атаку дронів по Москві

Власник групи "Вагнера" Євген Пригожин відреагував на атаку безпілотників по Москві та різко висловився про Міністерство оборони Росії.

30 травня 2023, 14:00
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Засновник ВПК "Вагнер" Євген Пригожин відреагував на ранкову атаку невідомих безпілотників по Москві та прилеглих до неї територіях. У своєму звернені росіянин різко критикує Міністерство оборони РФ. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на пресслужбу Пригожина.

Пригожин різко критикує Міноборони РФ через атаку дронів по Москві

Власник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин. Фото з відкритих джерел

Керівник найманців заявляє, що Росія значно програє у сфері створення безпілотників.

"Як людина, яка трохи це розуміє, я можу сказати вам, що багато років тому було необхідно мати справу з цими програмами — що ми зараз відстаємо від наших опонентів на роки, роки, а може, й на десятиліття. Але щоб їх наздогнати ми нічого узагалі не робимо", — сказав Євгеній Пригожин.

Далі засновник ВПК "Вагнер" розкритикував Міноборони Росії. На думку Пригожина російська державна установа нічого не робить, а її робітники лише сидять у своїх кабінетах.

"Щодо безпілотників, які літають над Москвою – ви, смердючі тварини, що ви робите? Ви скоти! Вставайте з тих кабінетів, де вас посадили захищати цю країну. Ви – Міністерство оборони. Ви нічого не зробили, щоб наступати. Чому ви дозволяєте цим безпілотникам атакувати Москву?", — кричить в аудіоповідомлені Євгеній Пригожин та розбавляє свої слова нецензурною лексикою і стверджує, що в Мінобороні РФ сидять "ожирилі сраки, які намазані дорогими кремами".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Кремль відреагував на атаку безпілотників по Москві звинувативши в нападі Україну.

Також "Коментарі" писали, що після атаки безпілотників по Москві депутат РФ заявив про необхідність для Росії усвідомити нову реальність.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини