Головна Новини Світ Росія "Запитати зможе навіть Зеленський": Путін анонсує "пряму лінію з народом"
commentss НОВИНИ Всі новини

"Запитати зможе навіть Зеленський": Путін анонсує "пряму лінію з народом"

Володимир Путін цьогоріч наважився провести "пряму лінію з народом"

30 листопада 2023, 20:55
Поділіться публікацією:

Президент РФ  Володимир Путін ще в  цьому  році  проведе "пряму лінію з народом" та відбудеться  велика прес-конференція.  Але  питання збираються "фільтрувати".

"Запитати зможе навіть Зеленський": Путін анонсує "пряму лінію з народом"

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Про це  повідомляють  пропагандистські ЗМІ РФ.

Сам захід  та прес-конференцію анонсував речник  Путіна Дмитро Пєсков.  Як він сказав,  господар Кремля  спілкуватиметься  з журналістами та  мешканцями РФ 14 грудня.

Як стверджує Пєсков, "навіть Зеленський зможе поставити запитання Путіну під час прямої лінії". Він переконує, що запитати будь-що у диктатора можна через сайт чи колцентр із будь-якої точки світу. Але  він не  наголосив, що  самі питання будуть ретельно фільтрувати.

Для цього в РФ вже  організовано "бойову групу", що  буде відкидати питання, що "сіють паніку і не мають стосунку до реальності".  При цьому,  керівник виконавчого комітету Загальноросійського народного фронту Михайло Кузнєцов  сказав, що ця "бойова  група"  боротиметься з фейками і втручанням опонентів".

Як повідомив  Кузнєцов,  Володимир Путін з  пропонованого йому списку сам  буде обирати  запитання, на які  відповідатиме.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін вважає, що може перемогтиЗ моменту вторгнення в Україну 24 лютого 2022 року Володимира Путіна вперше виглядає так, ніби може перемогти, а його найбільша перевага — відсутність у Європи стратегічного бачення. Про це йдеться у статті видання The Economist. 

Видання пише, що Володимир Путін поставив Росію на військові рейки, зміцнив свою владу, закуповує військові матеріали за кордоном та допомагає налаштувати глобальний Південь проти США.
 Причина, через яку перемога Путіна можлива, вважає видання, полягає в тому, що перемога залежить від витривалості, а не від захоплення територій.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини