Головна Новини Світ Росія Жінка образила Путіна і російських військових: її жорстоко вбили на очах у доньки
commentss НОВИНИ Всі новини

Жінка образила Путіна і російських військових: її жорстоко вбили на очах у доньки

Помилуваний Путіним після війни в Україні росіянин жорстоко вбив 48-річну жінку.

сьогодні, 12:10 comments3315
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Росіянин Іван Полунін, який повернувся з війни в Україні, жорстоко вбив 48-річну матір своєї доньки. Вбивство сталося після сварки, під час якої жінка нібито образила військових РФ та російського диктатора Володимира Путіна.

Жінка образила Путіна і російських військових: її жорстоко вбили на очах у доньки

Іван Полунін. Фото з відкритих джерел

41-річний Полунін відбуваючи покарання за злочини, пов'язані з наркотиками уклав контракт з Міноборони РФ та після року війни в Україні отримав помилування від Путіна. Повернувшись в Росію на початку 2024 року, він намагався налагодити стосунки з 13-річною донькою, яку не бачив від народження через ув'язнення. Однак мати дитини виступала проти спілкування з колишнім засудженим, вважаючи його небезпечним.

У лютому 2024 року Полунін забрав доньку з села Сасиколі та привіз її на зйомну квартиру в Астрахані. Саме там жінка знайшла дитину та почала сваритись з Полуніним. 

На судді Полунін, заявив, що жінка "образила" російських військових та Путіна. За його словами, вона вказала, що має українське походження та родичів в Україні, яких вбивають російські солдати. Однак Полунін переконував, що росіяни "захищають батьківщину від агресії Заходу" та додав, слова жінки його спровокували.

Полунін завдав кілька ударів ножем по жінці, після чого накрив тіло пледом і відвіз доньку в готель, пояснивши їй, що мати нібито "виїхала до Америки". Пізніше він повернувся у квартиру, розчленував тіло і сховав частини поблизу магазину, а решту викинув у сміттєвий бак. На судді 13-річна дівчинка розповіла, що чула крики, звуки ударів та бачила труп матері на підлозі, однак боялась щось сказати, тому слухала Полуніна.

Іван Полунін визнав свою провину у суді та отримав 9,5 років в’язниці. Його участь у війні проти України вважали пом'якшувальною обставиною для винесення вироку.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що росіянин на курорті в Туреччини молотком вбив своїх батьків.

Також "Коментарі" писали про те, що жінка задонатила 52 долари на допомогу Україні та отримала 12 років в'язниці у РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/tvrain/82350

Новини