Головна Новини Світ Росія Жителі Бєглорода скаржаться на цинкові труни на смітниках
commentss НОВИНИ Всі новини

Жителі Бєглорода скаржаться на цинкові труни на смітниках

Ритуальна служба викидає труни на міські звалища

31 жовтня 2022, 13:12 comments1640
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Жителі прикордонного до України російського міста Бєлгород, звернулись у місцеві поліцейський відділок зі скаргою на ритуальні компанії. У заяві йдеться, що ритуальний бізнес викидає цинкові труни на місцеві смітники. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Жителі Бєглорода скаржаться на цинкові труни на смітниках

Цинкові труни в російському Бєлгороді. Фото з відкритих джерел

За словами жителів Бєлгорода вони побачили кілька цинкових трун, коли виносили сміття на одній з вулиць міста. Окрім цинкових домовин, на смітнику знаходились ікони та пакетами.

Побачене шокувало бєлгородчан і вони з’ясували, що такий склад організувала місцева ритуальна компанія.

Армія РФ доставляє тіла російських військовослужбовців з України саме в таких цинкових трунах. А для поховання тіл на цвинтарі рідні загиблих окупантів купують дерев’яні домовини.

Ритуальна служба в російському місті вирішила не утилізовувати цинкові труни, а просто викинула їх в один з найближчих звичайних смітників, де і вони знаходились кілька днів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в мережу потрапило фото ізраїльського паспорта Ксенії Собчак. Фото оприлюднила російська пропагандистка Тіна Канделакі, яка звинуватила Собчак у постійні брехні. Сама ж російська журналістка Собчак нещодавно втекла з Росії. Камери помітили її на білорусько-литовському кордоні.

Також "Коментарі" писали про те, що російські хакери отримали доступ до особистого телефону Ліз Трасс. За свідченням британських журналістів шпигуни, які працювали на Росію могли отримати багато інформації про поставки зброї в Україну від союзників. Окрім того, хакери могли передати владі РФ і дані про критику Джонсона з боку Ліз Трасс, які своєю чергою Росія могла використовувати для шантажу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини