Головна Новини Світ Великобританія Хакери Путіна зламали телефон Трасс та отримали секретну інформацію, включно з постачанням зброї Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Хакери Путіна зламали телефон Трасс та отримали секретну інформацію, включно з постачанням зброї Україні

Російська влада могла отримати дані про поставку зброї для України від союзників.

29 жовтня 2022, 23:36 comments1111
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Хакери отримали доступ до секретних матеріалів, що знаходились на особистому телефоні Ліз Трасс. Про це повідомляє британське видання The Mail on Sunday.

Хакери Путіна зламали телефон Трасс та отримали секретну інформацію, включно з постачанням зброї Україні

Ліз Трасс тримає телефон. Фото з відкритих джерел

За повідомленням британських журналістів витік секретних матеріалів відбувся в момент компанії Трасс за боротьбу за крісло прем’єр-міністра. В цей час Трасс перебувала на посаді міністра закордонних справ Сполученого Королівства та обмінювалась повідомленнями з міжнародними партнерами та союзниками.

Хакерський взлом телефону було приховано за згодою з тодішнім прем’єр-міністром Борисом Джонсоном і секретарем кабінету міністрів Саймоном Кейсом.

Видання стверджує, що телефон містив повідомлення про критику Бориса Джонсона з боку Трасс, які в майбутньому можна використати для шантажу.

Також британське видання стверджує, що до рук зловмисників, які працюють на президента Росії потрапили делікатні моменти та дискусії з особистого листування між Трасс та міністрами закордонних справ.

Окрім того, керівництво в Кремлі могло отримати деталі щодо постачання зброї для України від союзників. Влада Сполученого Королівства відмовилась давати коментарі на такі питання:

"Ми не коментуємо заходи безпеки окремих осіб", — повідомили в Міністерстві безпеки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент США Джо Байден розкритикував Ліз Трасс через політику, яку вона проводить на високій посаді.

Також "Коментарі" писали про британського агента розвідки, який повідомив про те, яким буде наступний президент Росії. За версією британського спецслужбовця він буде більш ультраправий.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

30 жовтня 2022, 09:34

Державні справи особистим телефоном не обговорюються і секретні данні там не зберігають. Путін вже як Зе навчився брехати.


Новини