Головна Новини Світ Росія "Жорсткий бумеранг" Кремля по Америці : чому громадянам США заборонено в'їзд до РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

"Жорсткий бумеранг" Кремля по Америці : чому громадянам США заборонено в'їзд до РФ

Губернаторам та окремим представникам американських штатів заборонено в'їзд до РФ

8 лютого 2023, 20:01
Поділіться публікацією:

Влада РФ заборонила в'їзд до країни  77 громадянам Сполучених Штатів, що підтримали  Україну  під час військового вторгнення  на її територію російських загарбників. В дипломатичному відомстві, яке очолює  Лавров це називають  "жорстким бумерангом". 

"Жорсткий бумеранг" Кремля по Америці : чому  громадянам США  заборонено в'їзд до РФ

РФ запровадила санкції проти громадян США (фото з відкритих джерел)

Про це інформує ТСН, посилаючись на пропагандистські  російські ЗМІ. 

В списку, який складається з 77 громадян Сполучених Штатів, яким  відтепер заборонено  відвідувати  Росію, є "губернатори та окремі представники штатів". Їх імена російські  ЗМІ не називають. 

Ще представники російського МЗС  бідкаються щодо санкцій, що, як раніше стверджували російські пропагандисти, "тільки корисні РФ". 

"Будь-які ворожі дії проти Росії, включно з розкручуванням санкційної спіралі, отримають відсіч і вдарять бумерангом по самих США", — заявляють представники відомства Лаврова. 

До слова, представники  уряду  Великої Британії запровадили нові санкції проти РФ.  Вони зачепили підприємства, що  займаються поставками військового обладнання,  ще спрямовані проти певних фізичних осіб та одної організації, що надають підтримку  фінансами  владі кремлівських еліт.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Британія ввела санкції проти ще одної коханки Путіна: хто вона.Велика Британія запровадила  санкції стосовно громадянки РФ Світлани Кривоногих . Як пишуть незалежні російські медіа, ця жінка є колишньою коханкою  російського  президента  Володимира Путіна і народила від нього  доньку Єлизавету.Представники  британського уряду оприлюднили повідомлення. де стверджують, що згадувана росіянка втрапила до санкційного списку, як акціонер банку "Росія" та ще однієї компанії РФ -"Національна Медіа Група".  

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини