Головна Новини Світ Росія Журналіст: Путін таки здав назад, як би це не було важко та неприємно, але довелося
commentss НОВИНИ Всі новини

Журналіст: Путін таки здав назад, як би це не було важко та неприємно, але довелося

Про те, що вторгнення не буде свідчить ціла низка факторів

15 лютого 2022, 07:38 comments6780
Поділіться публікацією:

Незважаючи на панічні заголовки у західній пресі, все більше підстав говорити, що президент РФ Володимир Путін вирішив ґрунтовно переглянути свої плани щодо можливого вторгнення російських військ в Україну та відкинув цю ідею. Як передає видання "Коментарі", таку думку у себе у Facebook висловив журналіст і блогер Іван Яковіна, який довгий час пропрацював у Росії.

Журналіст: Путін таки здав назад, як би це не було важко та неприємно, але довелося

Володимир Путін. Фото: сайт Кремля

"Схоже, що Путін таки здав назад. Хоч би як це було важко і неприємно, але довелося", – зазначив журналіст.

Він додає, що вторгнення не буде свідчать заяви ще ряду осіб у РФ. Той же Сергій Лавров каже, що треба продовжувати діалог, Держдума щось там розповідає про визнання "ЛНР" та "ДНР", Путін концептуально схвалив проект МЗС із відповідями Росії щодо гарантій безпеки, повідомив РІА Новини Пєсков.

"Разом вони вирішили очікувати письмової відповіді від кожної країни ОБСЄ на свій запит щодо "неподільності безпеки". Крім того, Лукашенко каже, що ніхто не планував воювати, і російські війська назад відійдуть після закінчення військових навчань", – зазначив Яковіна.

За його словами, до того ж, один із найрейтинговіших американських телеканалів "CNN" вже теж каже, що 16 лютого наступу не буде.

"Думаю, справа в тому, що страх втратити владу внаслідок військової поразки виявився сильнішим за страх втратити особу у разі відступу", – висловився журналіст.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у Кремлі зраділи заяві Пристайка щодо НАТО, але заявляють, що одних слів мало, зміни до Конституції України ніхто вносити не планує.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини