Головна Новини Світ Росія Журналіст розповів, що Навального «катують» у в'язниці
commentss НОВИНИ Всі новини

Журналіст розповів, що Навального «катують» у в'язниці

У російського опозиціонера серйозні проблеми зі здоров'ям

27 березня 2021, 22:24
Поділіться публікацією:

Ув’язнення російського опозиціонера Олексія Навального поступово перетворюється на катування. Про таку думку відомого журналіста РФ Олексія Венедіктова повідомляє видання "Гордон".

Журналіст розповів, що Навального «катують» у в'язниці

У засудженого Навального проблеми зі здоров’ям. Фото: прес-служба Мосміськсуду

Як пояснює Венедіктов, за Навальним постійно ведеться спостереження співробітниками правоохоронних органів. Їхня пильна увага турбує опозиціонера навіть вночі — його постійно будять, фіксуючи те, що відбувається, на відео. На переконання журналіста, постійне знаходження наглядача в камері вночі, та ще й з ліхтариком, негативно впливає не тільки на фізичне, а й на психологічне здоров'я опозиціонера.

Крім цього, за словами Венедиктова, Олексій Навальний має безліч відхилень від нормального стану здоров'я. У нього діагностовано проблеми зі спиною і ногою, також даються взнаки наслідки незакінченої реабілітації після отруєння невідомою речовиною і подальшої коми.

Журналіст підкреслює, що дії російських співробітників правоохоронних органів є системними тортурами неугодного політичного режиму Навального — в "загальнолюдському значенні".

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що прихильники політики Олексія Навального збираються влаштувати в Росії наймасштабніший в історії країни мітинг. У команді опозиціонера сподіваються, що на його підтримку в різних містах РФ вийде не менше півмільйона осіб.

Після розміщення призову зареєструватися на акцію штаб Навального потрапив в міжнародний скандал з Україною. У опозиціонера категорично відмовилися внести поправки в інтерактивну карту Росії, де Кримський півострів, зрозуміло, відзначений не як частина України. Як на це відреагували представники нашої влади, можна дізнатися в публікації на порталі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини