Головна Новини Світ Росія Зірку російських серіалів вбила страшна хвороба: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірку російських серіалів вбила страшна хвороба: що відомо

Белла Ко озвучила чимало персонажів у мультфільмах і комп'ютерних іграх, померла у своїй квартирі.

13 серпня 2023, 23:40 comments1118
Поділіться публікацією:

В Російській Федерації   пішла з життя акторка, яка була  зіркою   кримінальних серіалів. Кіноакторці  Беллі Ко (Хядунівної)  виповнилось тільки 54 роки, причина смерті – онкологічне захворювання.

Зірку російських серіалів вбила страшна хвороба: що відомо

Белла Ко (фото з відкритих джерел)

Як інформують російські ЗМІ,  вже померлу артистку  виявили в її московському  помешканні. Вона пішла з життя  10 серпня, але рідні Белли ще не знають, де її похоронять.

Акторка була зіркою  російських серіалів. Белла знімалася в серіалах  "Забійна сила", "Скліфософський " та у "Вулиці розбитих ліхтарів".  Також вона  відома, як  актриса дубляжу.

Акторка  озвучила ролі  персонажів  відомих мультиків, як "Історія іграшок" та "Суперсімейка".  Ще покійна росіянка  займалась  дубляжем відомих  кінофільмів "Пірати Карибського моря", "У пагорбів є очі" та інших. Як інформують  видання,  ця акторка працювала над   створенням  озвучки  в Росії  для  популярних комп'ютерних ігор,  як The last of us.

На  сторінці  покійної в соціальних мережах  можливо  побачити  багато  інформації  з  так званими "рецептами довголіття". Белла  довіряла  езотериці  та аюрведу. Про своє  захворювання  вона ніколи  не згадувала.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що померла відома російська акторкаВ Російській Федерації  померла  ще одна знаменитість — російська  актриса Ірина Мірошниченко. Вона пішла з життя у відділенні  реанімації, їй було  82  роки. Як інформує Mash, Мірошниченко  пішла з життя, не прийшовши до  свідомості.  В медичний заклад її  привезли вже з  ускладненою формою грипу.

Попередня причина смерті зірки, як стверджують в  російських ЗМІ, поліорганна недостатність, що з’явилась  з причини септичного шоку.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини