Головна Новини Світ Росія ЗМІ дізнались, які країни світу готові продавати зброю Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ дізнались, які країни світу готові продавати зброю Росії

Усього шість країн виставили своє озброєння на російській виставці "Армия-2023".

16 серпня 2023, 15:57
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

14 серпня у Росії розпочалась виставка військового озброєння "Армия-2023", яка є важливим показником тих країн, які готові продавати свою зброю російській армії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на ресурс Defense Express.

ЗМІ дізнались, які країни світу готові продавати зброю Росії

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу. Фото з відкритих джерел

Кремль стверджує, що військова виставка "Армия-2023" — це міжнародний захід на якому беруть участь понад 80 іноземних делегацій. Однак виявляється, що тут Кремль перерахував усі візити представництв, а не країни, які безпосередньо беруть участь у виставці.

Лише шість країн взяли участь у виставці та представили свою військову техніку, ними виявились: Індія, Китай, В’єтнам, Пакистан, Іран та Білорусь.

"Участь західних країн у виставці озброєння "Армия-2023" доволі важливий маркер готовності цих держав співпрацювати з рашистами", — повідомляє ресурс Defense Express.

Наприклад Індія продовжує купувати російське озброєння, зокрема системи С-400, а також працює над власним аналогом російської ракети "Оникс". Китай на виставці був представлений найбільше. Делегація на чолі з міністром оборони Китаю Лі Шанфу показала безпілотники, системи ППО, а частина її експозиції була зосереджена на авіацію та кораблебудування.

Також свою зброю показав один з найбільших партнерів Росії Іран. А Білорусь вже є частиною військово-промислового комплексу Росії, повідомляє Defense Express. Крім того, ресурс вважає, що Китай тепер розглядає Росію як потенційного покупця їх зброю через постійну війну в Україні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що ЗМІ назвали три країни, які є головними союзниками Путіна в Європі.

Також "Коментарі" писали про військово-морські сили Збройних сил України, які назвали кількість великих російських десантних човнів Чорноморського флоту РФ, які більше не функціонують після українських ударів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини