Головна Новини Світ Росія ЗМІ дізналися, хто в РФ копіює Путіна і також використовує двійників
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ дізналися, хто в РФ копіює Путіна і також використовує двійників

За даними NYT, у Пентагоні вважають, що Пригожин використовує двійників

7 липня 2023, 17:05 comments2469
Поділіться публікацією:

Ватажок ПВК "Вагнера" Євген Пригожин може мати двійників, щоб замаскувати свої пересування та убезпечити себе. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в матеріалі "The New York Times".

ЗМІ дізналися, хто в РФ копіює Путіна і також використовує двійників

Євген Пригожин. Фото: з відкритих джерел

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що Пригожин знаходиться на території Росії.

"Станом на ранок четверга він перебував у Санкт-Петербурзі, а потім, можливо, він поїхав до Москви, можливо ще кудись, але він не знаходиться на території Білорусі", — зазначив Лукашенко.

Раніше саме Лукашенко виступив посередником під час бунту Пригожина та його "походу" на Москву. Тоді повідомлялося, що всі звинувачення з Пригожина в РФ знімуть і він "піде" до Білорусі.

Видання наводить слова співробітника Пентагону, який на умовах анонімності під час обговорення конфіденційної розвідувальної інформації розповів, що Пригожин перебував у Росії більшу частину часу після заколоту.

"Неясно, чи був він у Білорусі, частково тому, що Пригожин, очевидно, використовує двійників, щоб замаскувати свої рухи", — йдеться у заяві.

Читайте також на порталі "Коментарі" — заколот ватажка ПВК "Вагнера" Євгена Пригожина та реагування на нього російської влади залишається однією з топ-тем другого тижня. За даними британської розвідки, російське керівництво, схоже, влаштувало розгляди серед вищого офіцерського складу, деякі високопоставлені генерали (той самий Суровікін) можуть бути заарештовані. А 5 липня російські ЗМІ опублікували кадри з обшуків у особняку та офісі Пригожина у Петербурзі. На думку заступника міністра оборони України Ганни Маляр, пригожинський бунт та подальші події призвели до того, що багато росіян почали переглядати своє ставлення до найвищого керівництва країни-агресора у гірший бік. Про що говорять дії Кремля останнього часу у ракурсі реакції на заколот? Чому затих Пригожин – чи варто його списувати з рахунків? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини