Головна Новини Світ Росія ЗМІ дізналися, як Путін дружбою з Ином хоче змусити Захід та Україну піти на переговори
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ дізналися, як Путін дружбою з Ином хоче змусити Захід та Україну піти на переговори

Володимир Путін спробує шантажувати Захід загрозою ядерної війни

19 червня 2024, 11:07
Поділіться публікацією:

Візит російського диктатора Володимира Путіна до Північної Кореї може мати наслідки далеко за межами поля бою в Україні. Це значний крок до партнерства, заснованого на спільній ворожості до Заходу та його союзників, який розширює можливості обох лідерів і поглиблює глобальні лінії розломів. Як передає портал "Коментарі", про це пише CNN.

ЗМІ дізналися, як Путін дружбою з Ином хоче змусити Захід та Україну піти на переговори

Володимир Путін та Кім Чен Ин. Фото з відкритих джерел

"Відносини між двома країнами — це не просто необхідність. Ми бачимо, як обидві держави формують все більш узгоджений єдиний фронт і виступають проти Сполучених Штатів Америки та Заходу", — заявив викладач політики в Оксфордському університеті Едвард Хауелл.

Путін поїхав до Кім Чен Ин після зустрічі з китайським лідером Сі Цзіньпіном і саміту "Великої сімки", де західні лідери продемонструватимуть свою солідарність щодо війни РФ проти України.

Старший директор з питань політики Центру контролю над озброєннями та нерозповсюдженням Джон Ерат вважає, що Володимир Путін може використати цей візит, щоб заручитись постійною підтримкою КНДР, а також показати світові, що Москва не одна.

"Путін підкреслює, що Росія має друзів — і пропагує ідею, що війна для України не виграшна, тому що Росія не закінчить зброю", — вважає експерт.

На його думку, також московський правитель може розглядати відносини з Кімом як спосіб "підняти примару ядерної війни", використовуючи занепокоєння Вашингтона та Південної Кореї, щоб союзники України змусили її піти на переговори на умовах РФ.

Читайте також на порталі "Коментарі" – візит російського диктатора Володимира Путіна до Північної Кореї є актом розпачу. Це має викликати занепокоєння у всіх, хто зацікавлений у збереженні миру. Таку заяву зробив держсекретар США Ентоні Блінкен.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини