Головна Новини Світ Росія ЗМІ порахували, скільки родичів Кадирова керують Чечнею
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ порахували, скільки родичів Кадирова керують Чечнею

Журналісти нарахували 30 родичів Кадирова у керівництві Чечні

2 лютого 2024, 19:40
Поділіться публікацією:

Керівні посади у Чечні обіймають 30 родичів Рамзана Кадирова. За оцінками медіа, минулого року члени сім'ї глави Чечні отримали рекордну кількість призначень.

ЗМІ порахували, скільки родичів Кадирова керують Чечнею

Родичі Кадирова займають високі посади у Чечні. Фото з відкритих джерел

Як пише The Moscow Times, зі 158 впливових чиновників у Чечні 30% є родичами Кадирова, 23% — односельчанами глави республіки, а 12% — друзями та родичами друзів.

Як відомо, у 2021 року дочка Кадирова Айшат була призначена міністром культури Чечні. На момент призначення їй було лише 22 роки.

Видання відзначає, що російський закон про державну цивільну службу забороняє прийняття на держслужбу близьких родичів, якщо один із них підпорядкований іншому.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що згідно з дослідженням Personnel Service, 22% громадян Польщі негативно налаштовані до українців. Дослідження показало, що найчастіше негативно до громадян України ставляться поляки віком від 25 до 34 років. Натомість громадяни Польщі, яким за 55 років, найчастіше позитивно налаштовані до українців. На зростання негативного ставлення до українців може впливати подорожчання життя та занепокоєння поляків щодо власного матеріального становища через страх, що українські працівники можуть забрати їхню роботу.

"Коментарі" також писали, що замороження війни посилить внутрішні чвари в Україні тоді, як РФ скористається затишшям на фронті для посилення свого військового потенціалу, переконаний заступник командира 14-го окремого полку ЗСУ Євген Карась. Без перемоги України від припинення війни виграє Росія, оскільки повністю перейде на військові рейки та позбудеться міжнародного тиску.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини