Головна Новини Світ Росія Зухвалість Путіна невипадкова – підходимо до моменту, що Україну змушуватимуть виконувати «Мінськ»
commentss НОВИНИ Всі новини

Зухвалість Путіна невипадкова – підходимо до моменту, що Україну змушуватимуть виконувати «Мінськ»

Експерти розповіли, чому ухвалення Мінських угод може обернутися катастрофою для країни.

8 лютого 2022, 11:00
Поділіться публікацією:

Як передає видання "Коментарі", президент Росії Володимир Путін звернувся до української влади щодо виконання Мінських угод відносно врегулювання російсько-української війни, процитувавши російську приказку: "Нравится, не нравится? Терпи, моя красавица!". Експерти оцінили таке принизливе звернення Путіна, спрогнозувавши, як ситуація може розвиватися далі щодо виконання Мінських угод.

Зухвалість Путіна невипадкова – підходимо до моменту, що Україну змушуватимуть виконувати «Мінськ»

Володимир Путін. Фото: сайт Кремля

Путін упевнений, що Україна не виконуватиме цих домовленостей, і йому лишилося тільки хамити

Політичний експерт Михайло Бесараб вважає, що така принизлива заява Путіна на адресу президента України про "красуню" та Мінські домовленості може свідчити про три моменти:

1. Путін упевнений у тому, що ось-ось Україна розпочне виконання "Мінська", і тут уже без варіантів.

2. Путін упевнений, що Україна не виконуватиме цих домовленостей, і йому лишилося тільки хамити.

3. Як би там не було насправді, так виглядає, що кульмінаційний момент із втіленням у життя пекельних Мінських домовленостей наближається.

"Тому тримаємо лад і виходимо на Марш українських патріотів у суботу 12 лютого о 14.00, який розпочнеться з парку Тараса Шевченка. Невипадково захід відбудеться 12 лютого – у річницю підписання Мінських домовленостей. Для мене це марш, який має показати всьому світу, що Україна чинитиме опір і агресору, і будь-яким спробам нав'язати нам капітуляцію під назвою "Мінські домовленості", — зазначив експерт.

Путін давитиме на нас перманентно

Політичний експерт, блогер Юрій Богданов прогнозує, що Україні нав'язуватимуть виконання Мінська у трактуванні Путіна. Про що Путін учора дуже відверто говорив після зустрічі із президентом Франції Макроном. Тому Кремль тиснутиме на Європу, щоб вона тиснула на Україну та на Зеленського та Ко, щоб вони йшли на максимальні поступки.

"Учорашня путінська цитата про "Нравится, не нравится? Терпи, моя красавица!" говорить про головний пріоритет Кремля. Змусити нас взяти цю ракову пухлину з усіма російськими агентами та терористами. І всі його провокації будуть спрямовані саме на це. І можливо це відбуватиметься за мовчазною згодою частини наших партнерів. Наскільки я певен, що цей сценарій не пройде? Головне наше щастя в тому, що Мінські угоди написані максимально неконкретно і домовлятися, що там написано можна нескінченно довго. А реалізовувати такі плани навіть за великого взаємного бажання дуже складно", – зазначив експерт.

За словами Юрія Богданова, наш мінус у тому, що Путін тиснутиме на нас перманентно, і якщо в Києві буде потрібна йому влада, а українське суспільство проґавить загрозу впровадження путінського трактування "Мінська", у нас будуть дуже великі проблеми.

"Сподіваюся, Зеленському вистачить розуму не прогинатися під цю путінську хорт. А у нас усіх вистачить розуму та витримки не впадати в паніку та не робити дурниць усередині. Наприклад, не підтакувати путінському хамству на адресу Зеленського та провокаціям на адресу Порошенка. Це наші політики, і ми з ними без кремлівської черги якось розберемося", – резюмував Богданов.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Макрон розповів про обіцянку Путіна на переговорах у Москві.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Влад

8 лютого 2022, 13:38

ХАЙ Мінські угоди виконує той п*дар, рижий ФСБешний пес КУЧМА, який їх зрежисував під дудку кремля разом з свинарчуком ПІТУШЕНКОМ...!!!

Иван

8 лютого 2022, 12:50

Людям давно наплевать на условия прекращения войны на востоке. Главное - прекратить. И наконец дать народу нормальную жизнь без необходимости батрачить за рубежом.


Новини