Головна Новини Світ Росія Зустріч Навального з Путіним: в Кремлі розповіли про повернення опозиціонера додому
commentss НОВИНИ Всі новини

Зустріч Навального з Путіним: в Кремлі розповіли про повернення опозиціонера додому

Навальний, вийшовши з коми, заявив, що, незважаючи на замах, він повернеться в Росію і продовжить займатися політикою

15 вересня 2020, 16:58
Поділіться публікацією:

У Кремлі відреагували на заяву опозиціонера Олексія Навального про те, що після реабілітації в Німеччині він повернеться додому, в Росію. На питання журналістів про ситуацію з отруєнням політика відповідав прес-секретар Володимира Путіна Дмитро Пєсков.

Зустріч Навального з Путіним: в Кремлі розповіли про повернення опозиціонера додому

Раніше Навальний, вийшовши з коми, заявив, що, незважаючи на замах, він повернеться в Росію і продовжить займатися політикою. На це представник Кремля відповів: мовляв, той росіянин, може в'їжджати-виїжджати, коли йому завгодно, і "якщо він поправить своє здоров'я, всі будуть цьому тільки раді". А ось на питання ЗМІ про те, чи можлива зустріч Навального з Путіним після резонансного отруєння, Пєсков відповів негативно.

"Переконаний, що такої зустрічі не буде", — відрізав Дмитро Пєсков, додавши, що в їх спілкуванні немає ніякої необхідності.

Нагадаємо, отруєний "Новачком" опозиційний політик з РФ Олексій Навальний опублікував в Instagram свій перший пост після того, як вийшов з коми. Політик розмістив на своїй сторінці зворушливий сімейний знімок і в жартівливій манері розповів про перші успіхи реабілітації в "Шаріте".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини