Головна Новини Світ Росія Звучить, як глузування. Білгород внесли до ТОП-5 найкращих для життя міст РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Звучить, як глузування. Білгород внесли до ТОП-5 найкращих для життя міст РФ

У Росії Білгород внесли до ТОП-5 міст, які є комфортними для життя. Як вважають у російській опозиції, це було зроблено, щоб приховати військові дії, які там ідуть

3 квітня 2024, 14:18
Поділіться публікацією:

Білгород визнали одним із найкращих міст Росії з "умовно комфортним кліматом". Таку статистику навів Мінбуд РФ.

Звучить, як глузування. Білгород внесли до ТОП-5 найкращих для життя міст РФ

Білгород

Як зазначили у міністерстві країни-агресора, для розрахунку індексу експерти оцінюють 36 різних індикаторів якості міського середовища, які характеризують шість найбільш затребуваних типів міських просторів. При цьому кожен із них аналізують за шістьма показниками — безпекою, комфортом, екологічністю, ідентичності та різноманітністю, сучасністю середовища та ефективності органів влади.

Окрім Білгорода, лідируючі позиції в номінації "Великі міста" зайняли Митіщі, Хімки, Ярославль та Тюмень. Сам Білгород розташувався на четвертому місці рейтингу із 250 балами.

У той же час найкомфортнішими містами-мільйонниками назвали Москву, Санкт-Петербург, Нижній Новгород, Краснодар та Казань.

"Жартівники з Кремля, щоб приховати військові дії на території Росії, вписали Білгород у топ-5 комфортних міст для життя",
— прокоментував рейтинг російський опозиціонер Ілля Пономарьов.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що російські повстанці ведуть на території Білгородської та Курської областей бойові дії. Вони заявляли, що мають намір знищити військові об'єкти країни-агресора, яка веде обстріл по мирним громадянам України.

У той же час російські повстанці неодноразово закликали місцевих жителів евакуюватися, щоб не наражати своє життя на небезпеку. При цьому вони звертали увагу на те, що російська армія намагається атакувати повстанців та використовує КАБи, які руйнують цивільну інфраструктуру Білгородської та Курської областей.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини