Головна Новини Світ Пiвденна Америка Біля берегів Домінікани зазнав аварії човен з мігрантами: багато загиблих
commentss НОВИНИ Всі новини

Біля берегів Домінікани зазнав аварії човен з мігрантами: багато загиблих

Рятувальники припускають, що кількість жертв може зрости

26 листопада 2021, 17:01
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Домініканської Республіки перекинувся човен із мігрантами. Про це пише видання "Кореспондент".

Біля берегів Домінікани зазнав аварії човен з мігрантами: багато загиблих

Шторм. Фото: Pixabay

Як стало відомо, інцидент стався на східному узбережжі країни. Повідомляється, що човен з нелегальними мігрантами прямував до Пуерто-Ріко, проте зазнав аварії і перекинувся.

Як повідомили у пресслужба Військово-морських сил країни, негайно було розпочато пошуково-рятувальну операцію. Рятувальники, які прибули на місце подій, витягли з води 23 людини (16 чоловіків і семеро жінок). Було знайдено бездиханні тіла вісьмох громадян (шість жінок і двоє чоловіків). Через те, що точна кількість пасажирів плавзасобу не відома, рятувальники припускають, що кількість жертв може зрости.

За попередніми даними, трагедія сталася через погані погодні умови.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що в Кемеровській області Росії пролунав вибух на шахті. Відразу після цього утворилося спалах. Співробітники рятувальної служби, які прибули на місце подій, провели евакуацію. Внаслідок пригоди загинули щонайменше 11 людей. За інформацією ЗМІ, вибух було зафіксовано в одному з вентиляційних штреків.

Також видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Аргентині зграя пірань напала на людей, які купалися у місцевій річці. Від нападу хижаків постраждали кілька десятків людей, проте найважче виявилася поранена дівчинка-підліток. Пранні відкусили палець потерпілої. У медичній установі лікарі спробували врятувати його, проте це не вдалося. Влада заборонила громадянам купатися у річці. Докладніше про це читайте в нашій статті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини