Головна Новини Світ Пiвденна Америка На Гаїті після землетрусу обрушився шторм: кількість жертв збільшилася
commentss НОВИНИ Всі новини

На Гаїті після землетрусу обрушився шторм: кількість жертв збільшилася

Через негоду влади припинили пошуково-рятувальні операції

18 серпня 2021, 13:54
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

На Гаїті обрушився шторм. Про це повідомляє видання AP.

На Гаїті після землетрусу обрушився шторм: кількість жертв збільшилася

На Гаїті обрушився шторм. Фото: AP Photo / Matias Delacroix

Як стало відомо, що після землетрусу, який обрушився на Гаїті, країну накрив шторм "Грейс". Повідомляється, що стихія вирувала на південному заході Гаїті, який сильно постраждав від землетрусу.

Через шторм влада була змушена призупинити пошуково-рятувальні операції.

Кількість жертв зросла до 1931, ще 9900 отримали поранення різного ступеня тяжкості. Багатьом громадянам доводилося чекати медичної допомоги лежачи на вулиці під палючим сонцем. Глава Управління цивільного захисту Гаїті Джеррі Чандлер визнав, що ситуація є катастрофічною.

Деякі діти стали сиротами через землетрус, а деякі підлітки стали голодувати.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що на Японію обрушилася стихія. Через затяжні проливні дощі на острові Кюсю почали утворюватися повені та зсуви. У деяких районах випала рекордна кількість опадів. Зсуви знищують будинки місцевих жителів. Стихія вже забрала життя однієї жінки та ще кілька людей вважаються зниклими без вести. Влада закликає більше мільйона осіб залишати своє житло, яке знаходиться в небезпечних районах. Детально про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Туреччині через повені загинуло вже 38 осіб. Ще десять отримали поранення і перебувають у медичних установах. Розшукуються громадяни, які вважаються зниклими безвісти. У пошуково-рятувальних операціях залучено понад п'ять тисяч співробітників рятувальної служби. Детально про це читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини