Головна Новини Світ Росія У Росії розбився фронтовий бомбардувальник СУ-24: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії розбився фронтовий бомбардувальник СУ-24: подробиці

СУ-24 впав в лісистій місцевості в 95 кілометрах від Пермі

27 серпня 2021, 18:02
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Росії розбився фронтовий бомбардувальник СУ-24: подробиці

У Росії розбився бомбардувальник СУ-24. Фото: Аргументи і Факти.

У Росії розбився військовий літак. Про це повідомляє видання BBC.

Як стало відомо, інцидент стався сьогодні, 27 серпня в Пермському краї Росії. Повідомляється, що тактично фронтовий бомбардувальник СУ-24 ВКС РФ розбився в 95 кілометрах від міста Перм при перельоті на авіаремонтне підприємство. Там він повинен був пройти плановий ремонт.

На борту літального апарату знаходилося двоє пілотів. Вони встигли катапультуватися. Для евакуації льотчиків на місце аварії було направлено вертоліт пошуково-рятувальної служби.

За заявами військових, на землі руйнувань немає, літак впав в лісистій місцевості. На даний момент встановлюється причина авіакатастрофи.

За цей місяць це вже четверте військове повітряне судно Росії, яке зазнало аварії.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в США на борту літака у пасажира загорівся смартфон. Екіпаж літака зміг швидко зреагувати в даній ситуації і використовував вогнегасники, а також спеціальні герметичні пакети для акумуляторів. Вони зроблені з вогнестійкого матеріалу, який може витримувати температури до 1760 градусів за Цельсієм. Борт здійснив вимушену посадку. Повідомляється, про постраждалих. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що російський дослідний зразок військово-транспортного літака розбився в лісосмузі неподалік від аеродрому Кубинка. У Мережі з'явилося відео, на якому видно, як борт загорівся, а потім звалився на землю. За попередніми даними сталося загоряння одного з двигунів літака. Детальніше про це читайте в нашій статті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини