Головна Новини Світ Пiвденна Америка Біля берегів Гаїті стався землетрус: є загиблі (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Біля берегів Гаїті стався землетрус: є загиблі (ФОТО)

Поштовхи відчували жителі столиці Гаїті

14 серпня 2021, 19:00
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Біля берегів Гаїті стався землетрус. Про це повідомляє інформаційне агентство   Anadolu.

Біля берегів Гаїті стався землетрус: є загиблі (ФОТО)

Руйнування в столиці Гаїті. Фото: Фото: swiftheadline.com

Як стало відомо, за інформацією Геологічної служби Сполучених Штатів Америки біля берегів Гаїті стався землетрус магнітудою 7,2 бала.

Повідомляється, що епіцентр підземних поштовхів знаходився за 12 кілометрів від населеного пункту Сен-Жан-дю-Сюд. Осередок землетрусу залягав на глибині 10 кілометрів. Поштовхи відчували жителі столиці Гаїті. Громадяни в паніці вибігали зі своїх будинків.

Як повідомляє видання СNN, в результаті землетрусу загинули люди. У містах спостерігаються руйнування.

Зараз точна кількість постраждалих невідома.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Японії через проливні повинна утворювати повені та зсуви. Стихія вирує на острові Кюсю. За кілька днів в одному з районів випала рекордна кількість опадів. Зсуви руйнують будинки місцевих жителів. На західному узбережжі острова стихія забрала життя місцевої жительки. Ще кілька членів її сім'ї зараз вважаються зниклими безвісти. Синоптики прогнозують, що у найближчі кілька днів дощі не припиняться. Детально про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що через повені в Туреччині гинуть люди. Стихія вирує на чорноморському узбережжі країни. Повенями була зруйнована інфраструктура міст. Затоплені будинки й підприємства. Влада проводить евакуацію громадян із небезпечних зон. На цей час через негоду загинуло вже кілька десятків осіб. Детальніше читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини