Головна Новини Світ Пiвденна Америка У Бразилії політики вирішили суперечку на ринзі: через що побилися
commentss НОВИНИ Всі новини

У Бразилії політики вирішили суперечку на ринзі: через що побилися

У бразильському місті мер вийшов на ринг проти суперника

16 грудня 2021, 12:05
Поділіться публікацією:

Мер амазонського міста Борба та колишній радник вийшли на ринг для поєдинку через суперечку. Бій транслювали в прямому ефірі в Інтернеті Про це пише The Guardian.

У Бразилії політики вирішили суперечку на ринзі: через що побилися

У місті Бразилії політики вийшли на ринг, фото із відкритих джерел

Сімау Пейшоту та Ерінеу да Сілва боролися перед сотнями глядачів у спортзалі місцевої школи в Борбі.  Сільва критикував мера за те, що той не зміг зберегти аквапарк біля річки Мадейра й обізвав керівника міста "негідником" і "шахраєм". Тоді він викликав на бій мера, той у свою чергу погодився зустрітися на ринзі. Міський голова запевнив громадян, що братиме участь в бою за правилами всередині рингу, а не на вулиці.

Сутичка між політиками тривала 13 хвилин. Мер Борби завдав кілька болючих ударів супернику. На перших секундах 39-річний мер  ненадовго повалив Сілву на землю. Але 45-річний Сілва відбив атаку. Після трьох безладних раундів супротивник завдав кілька сильних ударів меру Борби, однак він програв за кількістю очок.

Бійка в Борбі була не єдиним епізодом політичного насильства, про який повідомлялося в Бразилії на цих вихідних. У неділю охоронців і прихильників ультраправого лідера країни Жаіра Болсонару звинуватили у нападі на журналістів, які висвітлювали візит президента.

Критики в соцмережах написали, що останнім часом політика в Бразилії стала агресивною й це викликає занепокоєння. Люди порівнюють країну з "диким заходом".

Як повідомляв портал "Коментарі", в Австралії загинуло кілька дітей, інші травмовані. В Тасманії сталася трагедія в початковій школі, де загинули шестикласники. В той день діти святкували завершення семестру.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини