Головна Новини Світ Пiвденна Америка У Бразилії вулиці міст перетворилися на річки через повені: є загиблі та поранені (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Бразилії вулиці міст перетворилися на річки через повені: є загиблі та поранені (ВІДЕО)

У Бразилії через зливи утворилися повені

13 грудня 2021, 16:06
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








У Бразилії сталася масштабна повінь. Про це пише видання Xinhua.

У Бразилії вулиці міст перетворилися на річки через повені: є загиблі та поранені (ВІДЕО)

Поліція. Фото: Pixabay

На північному сході Бразилії пройшли сильні зливи, через які почали утворюватися повені. Повідомляється, що стихія, що розбушувалася, відрізала від зовнішнього світу кілька міст і селищ. Це дуже ускладнило роботу рятувальників.

Як передає ЗМІ, через паводки в Бразилії загинули, як мінімум, сім громадян і ще понад 170 людей отримали поранення різного ступеня тяжкості. Багато людей були змушені залишати свої будинки та евакуюватися.

Порятунком громадян займаються близько двох військових. Задіяно авіацію.

Влада пообіцяла виділити фінансову допомогу регіонам, які постраждали від стихії.

Відео: YouTube-канал – Стихія.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що в Балтійському морі біля берегів Швеції зіткнулися два вантажні кораблі. Через зіткнення одне судно перекинулося і за бортом опинилися кілька його членів екіпажу. Наразі їх пошуками займаються рятувальники. За фактом аварії розпочато розслідування, яке встановить усі обставини інциденту. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі. 

Також сайт "Коментарі" писав про те, що сильний водяний смерч обрушився на італійське узбережжя. Повітряний вихор пронісся поблизу міста Фюмічіно, яке знаходиться неподалік столиці країни. Місцеві жителі зняли те, що відбувається на відео. Смерч не дістався берега, а розчинився у хмарах через 15 хвилин після появи. Зазначається, що атмосферне явище не змогло заподіяти жодної шкоди. Через негоду спрацювала система попереджень у міжнародному аеропорту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини