Головна Новини Світ Пiвденна Америка У Бразилії законодавчо заборонили робити тваринам татуювання
commentss НОВИНИ Всі новини

У Бразилії законодавчо заборонили робити тваринам татуювання

Максимальне покарання за татуювання і пірсинг для тварин будуть каратися штрафом у розмірі до 150 тисяч реалів (понад 26 тисяч доларів)

6 квітня 2021, 03:15
Поділіться публікацією:

У Бразилії законодавчо заборонили робити тваринам татуювання. Подібні прикраси вихованців визнали негуманними

У Бразилії законодавчо заборонили робити тваринам татуювання

Домашні тварина (фото з відкритих джерел)

Зоозахисники країни звернулися до влади з проханням про прийняття такого закону після того, як почався бум на татуйованих тварин в соціальних мережах. За порушення закону власникам загрожує штраф до 26 тисяч доларів, і тюремний термін до трьох років, повідомляє місцевий телеканал Globo.

Автором закону став депутат Карлос Мінк "Татуювання — усвідомлене рішення і болюча процедура, піддавати якій тварину без її волі не варто", — впевнений Жуніор Курт, татуювальник і зоозахисники. Його підтримали сотні власників тварин.

Зараз прийняття закону розглядають на федеральному рівні. Також в країні почалися акції протесту проти подібних прикрас тварин на догоду моді.

Нагадаємо, в зоопарку, що розташований в місті Сан-Дієго дві горили заразилися коронавірусом. Аналізи підтвердили наявність хвороби у тварин. Про це інформує сайт American Association for the Advancement of Science (AAAS). За інформацією джерела, ветеринари помітили, що тварини стали часто чхати, і взяли у них аналізи. Згідно з отриманими результатами, в аналізах виявили РНК коронавірусу. На цей момент тварини знаходяться під наглядом. Також повідомляється, що зараз вакцин для домашніх та інших тварин, які можуть заразитися пандемічним коронавірусом не існує.

На щастя, горил в зоопарках виявляється відмінна медична допомога, і, швидше за все, вони виживуть, завдяки зусиллям відданих своїй справі ветеринарів, — зазначила еколог з Університету Вісконсіна в Медісоні Тоні Голдберг. Співробітники зоопарку відзначили, що у них є підозри, що горили заразилися COVID-19 від члена команди охорони дикої природи парку, у якого був позитивний результат тесту на наявність вірусу. Хоча він, за словами персоналу, дотримувався всіх заходів безпеки, носив маску і рукавички.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Globo
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини