Головна Новини Світ Пiвденна Америка У Бразилії зсуви та повені перетворюють будинки на руїни: десятки загиблих (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Бразилії зсуви та повені перетворюють будинки на руїни: десятки загиблих (ВІДЕО)

У місті Петрополіс пройшли затяжні дощі, через які утворилися масштабні повені та зсуви ґрунту

16 лютого 2022, 22:09
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








Бразилія страждає від стихії, що розбушувалася. Про це пише видання "Кореспондент".

У Бразилії зсуви та повені перетворюють будинки на руїни: десятки загиблих (ВІДЕО)

Бразилія страждає від зсувів та повеней. Ілюстрація

Як стало відомо, у бразильському місті Петрополіс, що в штаті Ріо-де-Жанейро пройшли затяжні дощі, через які утворилися масштабні повені, а також зсуви ґрунту.

Зливи перетворили вулиці населеного пункту на річки. Місто знаходиться в гірському районі і під'їзди до нього заблоковані. У регіоні було оголошено надзвичайний стан.

Внаслідок повеней та зсувів було зруйновано безліч будівель. Міську інфраструктуру затоплено. За даними видання, жертвами стихії стали щонайменше 58 громадян. З них вісім – неповнолітні. Півтори тисячі місцевих жителів були змушені залишити свої будинки та евакуюватися. Зазначається, що точну кількість громадян, які пропали безвісти, встановити поки що не вдалося.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що у Гватемалі стався землетрус магнітудою понад шість балів. Фахівці розповіли, що осередок сейсмічної активності знаходився на глибині кількох десятків кілометрів. після першого поштовху було ще два менш сильні — близько 4 балів.

Сайт "Коментарі" писав про те, що Володимир Зеленський оцінив заяви про відведення російської армії. Президент України не вважає, що Росія розпочала відведення своїх військ від українського кордону. Докладно про це читайте у нашій статті.

Читайте також про нові подробиці вбивства кримінального авторитету в Яремчі. Вбивця в Яремчі майже впритул розстріляв одного з місцевих ватажків карних злочинців, коли той сидів у стоматологічному кріслі. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини