Головна Новини Світ Пiвденна Америка У Чилі невідомі пошкодили залізницю: вантажний поїзд зійшов із рейок
commentss НОВИНИ Всі новини

У Чилі невідомі пошкодили залізницю: вантажний поїзд зійшов із рейок

Рух поїздів із кількох чилійських міст було зупинено

3 листопада 2021, 13:28
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Чилі вантажний поїзд зійшов із рейок. Про це повідомляє видання Reuters.

У Чилі невідомі пошкодили залізницю: вантажний поїзд зійшов із рейок

У Чилі поїзд зійшов із рейок. Фото: Pixabay

Як стало відомо, інцидент стався у районі південної макрозони штату Вікторія. Група невідомих осіб пошкодила залізничні колії неподалік чилійського міста Вікторія.

Внаслідок цього кілька вагонів вантажного поїзда зійшли з рейок. Деякі з його вантажних одиниць спалені. Потяг перевозив целюлозу, що використовується виготовлення паперу.  З міст Вікторія та Темуко було зупинено рух залізничного транспорту.

Як пише ЗМІ, напад стався на тлі напруженості між владою та місцевою групою корінного населення, яка потребує повернення споконвічних земель.

Наразі встановлюються всі обставини події.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" писав про те, що в Японії озброєний зловмисник здійснив напад на пасажирів токійського метро. Чоловік розлив на підлогу горючу рідину, а потім підпалив її. Пожежею у вагоні було пошкоджено кілька сидінь. Потяг здійснив аварійну зупинку на найближчій станції. Пасажири поспішали залишити транспорт та виходили через вікна. Внаслідок пригоди постраждали щонайменше сімнадцять людей. Правоохоронцям вдалося затримати підозрюваного. За інформацією ЗМІ, чоловік розповів правоохоронцям про те, що обожнює Джокера з коміксів.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що у Південному Судані сталася авіакатастрофа. На борту вантажного літака АН-26 місцевої авіакомпанії було п'ятеро членів екіпажу. Літальний апарат звалився на землю під час зльоту в місті Джуба. Внаслідок аварії ніхто не вижив. Встановлюються причини трагедії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини