Головна Новини Світ Пiвденна Америка У Чилі згоріло понад 100 будинків: чи вдалося погасити пожежу
commentss НОВИНИ Всі новини

У Чилі згоріло понад 100 будинків: чи вдалося погасити пожежу

Пожежа поширилася на чилійський острів Чілое

10 грудня 2021, 16:36
Поділіться публікацією:

Понад сто будинків згоріло в результаті лісової пожежі, яка поширилася на місто Кастро на туристичному острові Чілое біля південних кордонів Чилі. Таке повідомлення надійшло від місцевих чиновників у п'ятницю, 10 грудня. Про це повідомляє Reuters.

У Чилі згоріло понад 100 будинків: чи вдалося погасити пожежу

Пожежники працюють серед залишків будинків, які згоріли внаслідок поширення лісової пожежі в районі Кастро - Reuters

Пожежу вдалося взяти під контроль за ніч, хоча невеликі ділянки все ще тліли, повідомив представник МВС Алехандро Вергес.

"Ми прибираємо уламки та гасимо невеликі залишки вогню. На щастя, за ніч вдалося локалізувати полум'я", — сказав Вергес.

Архіпелаг Чілое розташований приблизно за 1000 км (600 миль) на південь від столиці Сантьяго.

Як повідомляли раніше "Коментарі", як стало відомо, на заході Австралії розгорілася потужна лісова пожежа. У популярному для туристів районі Маргарет-Рівер полум'ям виявилося оповите близько шести тисяч гектарів земель. Як пише ЗМІ, пожежа виявилася настільки сильною, що місцевим жителям наказали залишати свої будинки та евакуюватися.

Наразі ліквідацією займань займаються сотні співробітників пожежної служби. Задіяно авіацію. Проте, їхню роботу ускладнює висока температура повітря та сильні вітри. Влада сподівається, що незабаром погодні умови покращуватимуться і це допоможе у гасінні вогню. Наразі причина виникнення пожежі не відома. У Мережі з'являються фото з місця подій.

Також "Коментарі" писали, що на індонезійському острові Ява не припиняється виверження вулкана. Наразі стало відомо, що кількість загиблих у зв'язку з виверженням збільшилася і вже досягла 43 людей. Крім того, понад сто громадян отримали поранення різного ступеня тяжкості.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини