Головна Новини Світ Пiвденна Америка У Мексиці автобус зіткнувся з фурою: 16 загиблих і десятки поранених (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мексиці автобус зіткнувся з фурою: 16 загиблих і десятки поранених (ФОТО)

У Мексиці автобус врізався у вантажівку

3 вересня 2021, 12:45
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Мексиці сталося смертельне ДТП. Про це повідомляє видання Кореспондент.

У Мексиці автобус зіткнувся з фурою: 16 загиблих і десятки поранених (ФОТО)

Смертельна ДТП в Мексиці. Фото: Twitter.

Трагедія сталася в штаті Сонора, що на півночі країни, вчора, 2 вересня. Як стало відомо, на автодорозі Сонойта — Сан-Луїс-Ріо-Колорадо автобус зіткнувся з вантажним автомобілем.

В результаті події загинули 16 людей і ще понад два десятки отримали поранення різного ступеня тяжкості. Прибулі на місце інциденту медики госпіталізували поранених. Шестеро з потерпілих перебувають у критичному стані. Триває рятувальна операція.

За інформацією місцевих засобів масової інформації, водій автобуса скоїв зіткнення зі стоячою на дорозі вантажівкою, а після цього в них врізалася ще одна фура.

На цей момент встановлюються всі обставини події.

У Мексиці автобус зіткнувся з фурою: 16 загиблих і десятки поранених (ФОТО) - фото 2

Фото: Twitter.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Новій Зеландії чоловік різав відвідувачів супермаркету. Озброєний чоловік завдав ножові поранення шести відвідувачам магазину. Троє з постраждалих були госпіталізовані в критичному стані. Прибулі на місце події правоохоронці застрелили підозрюваного. За словами Прем'єр-міністра Нової Зеландії, зловмисник був прихильником ІДІЛ. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в США кількість жертв урагану "Іда" різко зросла. Це сталося після того, як влада штату Нью-Джерсі оголосила про те, що там загинули, як мінімум 23 людини. За словами місцевого губернатора, більшість із загиблих були виявлені у своїх транспортних засобах, затоплених водою. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини