Головна Новини Світ Австралія та Океанія У Новій Зеландії чоловік різав відвідувачів супермаркету: є загиблі і поранені (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Новій Зеландії чоловік різав відвідувачів супермаркету: є загиблі і поранені (ВІДЕО)

За словами Прем'єр-міністра Нової Зеландії, нападник був прихильником ІДІЛ

3 вересня 2021, 12:16
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Новій Зеландії зловмисник напав з ножем на відвідувачів супермаркету. Про це повідомляє видання   New Zealand Herald.

У Новій Зеландії чоловік різав відвідувачів супермаркету: є загиблі і поранені (ВІДЕО)

У Новій Зеландії чоловік влаштував різанину в супермаркеті. Фото: New Zealand Herald / Alex Burton

Як стало відомо, інцидент стався в місті Окленд, що на північному заході країни. Повідомляється, що в одному з супермаркетів стався озброєний напад.

Зловмисник завдав ножові поранення шести відвідувачам магазину. На місце подій прибули співробітники правоохоронних органів, які застосували вогнепальну зброю проти злочинця. Він був застрелений на місці.

Троє осіб були доставлені до медичного закладу в критичному стані і ще двоє отримали поранення середньої тяжкості. Прем'єр-міністр Нової Зеландії назвала цей інцидент терактом. За її словами, нападник був прихильником терористичної організації ІДІЛ.

У Мережі з'являються відео з місця подій.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Нігерії озброєна група людей викрала десятки школярів прямо з навчального закладу. Повідомляється, що група невідомих увірвалася в будівлю школи і вивела з неї 73 дитини. Співробітники правоохоронних органів розшукують злочинців. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що угрупування "Ісламська держава" повідомила, що бере на себе відповідальність за ракетний удар по аеропорту Кабула. У заяві, яку розповсюдили терористи, вказується, що вони вистріли шістьма ракетами "Катюша" по території міжнародного аеропорту. Представники США розповіли, що їх системи протиракетної оборони змогли перехопити п'ять ракет. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини