Головна Новини Світ Пiвденна Америка У Мексиці розбився легкомоторний літак: шість загиблих
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мексиці розбився легкомоторний літак: шість загиблих

Літак зіткнувся з лінією електропередачі

28 березня 2021, 12:45
Поділіться публікацією:

У штаті Сонора, розташованому на півночі Мексики, сталася аварія легкомоторного літака. В результаті загинуло шестеро осіб.

У Мексиці розбився легкомоторний літак: шість загиблих

Катастрофа літака в Мексиці / фото: Arpingstone

Прокуратура штату повідомила, що літак прямував в американське місто Тусон (штат Арізона). На його борту перебувало семеро людей, серед яких був чиновник з економічного розвитку уряду штату Сонора.

За даними видання El Heraldo de México, повітряне судно зіткнулося з лінією електропередачі. На місці катастрофи загинуло відразу чотири людини, в тому числі й пілот, ще два пасажири померли в лікарні. Одній людині вдалося вижити.

Губернатор штату Клаудія Павлович Арельяно висловила свої співчуття сім'ям загиблих у зв'язку з катастрофою. Причини та обставини події розслідуються.

Нагадаємо, що в лютому 2021 року неподалік від столиці Нігерії сталася аварія військового літака. За попередньою інформацією, у нього відмовив двигун. Пілот відвів повітряне судно від житлових кварталів, в результаті воно впало у поле і повністю згоріло. Згідно з даними засобів масової інформації, ніхто не залишився в живих. На місці катастрофи працювали рятувальники та військові фахівці.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в січні 2021 року за Санкт-Петербургом при зльоті розбився легкомоторний літак. Попередньою причиною аварії називають помилку пілотування і технічну несправність. Також є версія, що літак зіткнувся з іншим повітряним судном. Серед загиблих — двоє чоловіків і одна жінка. Згідно з інформацією інших джерел, на борту літака також знаходилася дитина і їй вдалося вижити.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини