Головна Новини Світ Азія В Індії потужний снігопад вбив людей: багато загиблих
commentss НОВИНИ Всі новини

В Індії потужний снігопад вбив людей: багато загиблих

До пошуків було залучено військові

23 жовтня 2021, 14:25
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Індії через негоду загинули люди. Про це пише видання "Кореспондент".

В Індії потужний снігопад вбив людей: багато загиблих

В Індії загинули туристи. Фото: worldi

Інцидент стався в штаті Уттаракханд, що на півночі країни. Минулого понеділка група людей, що складалася з 17 туристів і гідів, зникла безвісти. Вона здійснювала перехід через гірський перевал Ламкхага.

Повідомляється, що через сильний снігопад загинули щонайменше 11 людей. Серед померлих — туристи, гіди й носії. Кільком туристам вдалося дістатися до притулку. Вони розповіли про те, що сталося. Була розпочата пошуково-рятувальна операція.

Через кілька днів до пошуків були залучені військовослужбовці індійської армії, залучена авіація.

Сьогодні вранці, 23 жовтня, в результаті проведених заходів вдалося врятувати двох людей. Виявлено бездиханні тіла 11 членів групи. Четверо людей залишаються зниклими безвісти. Пошуки тривають.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" інформував про те, що на Канарських островах, де триває виверження вулкана Кумбре-Велья, активісти провели рятувальну операцію. Зоозахисники визволили з "лавового полону" чотирьох собак. Вони залишилися в будинку одні, коли їх господар був змушений евакуюватися. Тварини сховалися в порожньому басейні. Чотириногим скидали їжу з повітря, адже людям зараз не можна знаходитися у цій зоні.

Також портал "Коментарі" повідомляв про те, що на Чехію обрушився потужний ураган. Стихія зривала дахи з будинків і валила дерева на землю. Гілки на дорогах ускладнювали проїзд автотранспорту. Співробітники рятувальної служби здійснили кілька тисяч виїздів для ліквідації наслідків негоди.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини