Головна Новини Світ Пiвденна Америка У Мексиці впав вертоліт: на борту знаходився глава МВС одного з штатів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мексиці впав вертоліт: на борту знаходився глава МВС одного з штатів (ВІДЕО)

Вертоліт впав в ході обльоту територій, які постраждали від урагану

26 серпня 2021, 11:38
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








У Мексиці розбився вертоліт. Про це повідомляє видання Кореспондент.

У Мексиці впав вертоліт: на борту знаходився глава МВС одного з штатів (ВІДЕО)

У Мексиці розбився вертоліт .Фото: americanpost.news

Як стало відомо, інцидент стався в мексиканському штаті під назвою Ідальго. Повідомляється, що на борту вертольота МІ-17 ВМС Мексики перебувало 20 осіб. До цього числа входили військовослужбовці та представники влади сусіднього штату Веракрус.

В результаті події постраждало четверо осіб, включаючи главу МВС Веркаруса. Він отримав травми, проте його стан оцінюється, як задовільний.

На місце подій поспішили співробітники правоохоронних органів і медики. Потерпілі були госпіталізовані. На цей момент встановлюються всі обставини інциденту.

Також повідомляється, що вертоліт зазнав аварії коли, пілот намагався посадити його в ході обльоту територій постраждалих від урагану Грейс.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в США на борту літака у пасажира загорівся смартфон. Екіпаж борту зумів швидко зреагувати і використовував вогнегасники і спеціальні герметичні пакети для акумуляторів. Вони зроблені з вогнестійкого матеріалу і можуть витримувати температуру понад півтори тисячі градусів за Цельсієм. Літак здійснив вимушену посадку. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Грузії легковик з дитиною всередині зірвалася в яр. трагедія сталася на перевалі Годердзі. В автомобілі знаходилося четверо іноземців включаючи дитину. Під час падіння, транспортний засіб перекинувся десятки разів. Повідомляється про загиблих. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини