Головна Новини Світ США У США на борту літака у пасажира загорівся смартфон: є постраждалі
commentss НОВИНИ Всі новини

У США на борту літака у пасажира загорівся смартфон: є постраждалі

Літак здійснив вимушену посадку

25 серпня 2021, 11:28 comments1324
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Сполучених Штатах Америки у пасажира літака під час польоту загорівся смартфон. Про це повідомляє видання IXBT.

У США на борту літака у пасажира загорівся смартфон: є постраждалі

У США на борту літака загорівся смартфон. Фото: IXBT.

Як стало відомо, інцидент стався на борту літака авіакомпанії Alaska Airlines. Повідомляється, що під час польоту в одного з пасажирів загорівся мобільний телефон. Екіпаж літака швидко зреагував і використовував вогнегасники і спеціальні герметичні пакети для акумуляторів, які зроблені з вогнестійкого матеріалу і можуть витримувати температуру до 1760 градусів.

Літак здійснив вимушену посадку в міжнародному аеропорту Такома в Сіетлі (США). Власник гаджета розповів, що у нього запалав Samsung Galaxy A21. Смартфон повністю вигорів.

Відомо, що на борту літального апарату знаходилося 128 пасажирів і шестеро членів екіпажу. В результаті події постраждали дві людини. Вони були доставлені в медичні установи.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало про те, що в індійському штаті Раджастан у місцевого жителя прямо в вусі вибухнули навушники під час розмови по телефону. Повідомляється, що в цей момент його гаджет стояв на зарядці, а в будинку стався перебій з електрикою. Після вибуху потерпілий втратив свідомість. Його доставили в лікарню медики, які прибули на місце інциденту. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Нідерландах у місцевої мешканки загорівся електромобіль після того, як вона від'єднала його від зарядки. Водій посадив в салон авто свою дитину і вже сама хотіла сісти за кермо, проте зауважила дим. Через лічені хвилини транспортний засіб вигоріло повністю. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини