Головна Новини Світ Пiвденна Америка В Аргентині поліцейські посеред вулиці застрелили неповнолітнього футболіста: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

В Аргентині поліцейські посеред вулиці застрелили неповнолітнього футболіста: подробиці

Представники футбольного клубу "Барракас Сентраль" не погоджуються з версією слідства

19 листопада 2021, 14:45
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Аргентині застрелили 17-річного футболіста. Про це пише видання ТСН.

В Аргентині поліцейські посеред вулиці застрелили неповнолітнього футболіста: подробиці

Вбивство в Аргентині Фото: Pixabay

Як стало відомо, інцидент трапився на півдні міста Буенос-Айрес. Повідомляється, що під час події хлопець перебував у транспортному засобі разом зі своїми товаришами. У цей момент по ним відкрили вогонь правоохоронці.

За даними ЗМІ, у своєму звіті співробітники правоохоронних органів вказали, що транспортний засіб молодих людей протаранило поліцейський автомобіль, коли той намагався зупинити їх на перехресті.

Внаслідок пригоди юнак отримав смертельні поранення.

Представники футбольного клубу "Барракас Сентраль", за який виступав загиблий, не погоджуються з версією слідства та вимагають справедливого розслідування події.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що у Сполучених Штатах Америки посеред вулиці вбили відомого репера. У момент інциденту чоловік заходив до пекарні. Бездиханне тіло потерпілого виявили поліцейські, які прибули на місце подій. Відомому музикантові було 36 років. Він записав пісні з такими реперами, як Young Thug та Snoop Dogg. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі. 

Також сайт "Коментарі" інформував про те, що на військовій базі в Канаді пролунав потужний вибух. Згідно з попередніми даними, внаслідок пригоди сталося обвалення частини будівлі. Поранення отримали щонайменше десять людей. Деяким потерпілим знадобилася госпіталізація. Одну людину було доставлено до лікарні повітрям. Наразі розпочато розслідування, встановлюється причина вибуху. Докладно про це читайте в нашій статті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини