Головна Новини Світ Пiвденна Америка В Еквадорі ув'язнені влаштували масштабну перестрілку в тюрмі: більше сотні загиблих
commentss НОВИНИ Всі новини

В Еквадорі ув'язнені влаштували масштабну перестрілку в тюрмі: більше сотні загиблих

Уряд посилив військову присутність за межами об'єкта.

30 вересня 2021, 10:48
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Еквадорі відбулася перестрілка в тюрмі. Про це повідомляє видання Reuters,

В Еквадорі ув'язнені влаштували масштабну перестрілку в тюрмі: більше сотні загиблих

Перестрілка в тюрмі Еквадору. Фото: Reuters.

Як стало відомо, інцидент стався в одній з найбільших в'язниць країни, яка знаходиться в провінції Гуяс. Повідомляється, що члени злочинних угруповань влаштували розбірки. В ході конфлікту сталася масштабна перестрілка.

В результаті події загинули щонайменше 116 осіб і ще близько 80 отримали поранення різного ступеня тяжкості. Шестеро людей зникли.

Силовикам знадобилося час для того, щоб відновити контроль над в'язницею. Уряд посилив військову присутність за межами об'єкта.

Президент країни підписав указ про оголошення надзвичайного стану в пенітенціарній системі країни на 60 днів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Ізраїлі 40 людей постраждали в результаті серйозного ДТП. В ізраїльському регіоні Галілея пасажирський автобус зіткнувся з приватним автомобілем і перекинувся на бік. П'ятеро людей отримали серйозні поранення і ще четверо перебувають без свідомості. Близько 30 осіб маю легкі травми. Потерпілих доставляють в медичні установи. Встановлюються всі обставини події.

Також "Коментарі" інформували про те, що в американському штаті Колорадо дівчина за кермом легкового автомобіля спробувала розвернутися на перевалі "Чорний ведмідь". Не розрахувавши габарити свого транспортного засобу, водій не впоралася з керуванням, і зірвалася вниз в глибоку прірву. В результаті падіння, постраждала отримала серйозні поранення і була госпіталізована. Від удару вона вилетіла через лобове скло.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини