Головна Новини Світ Пiвденна Америка В Еквадорі затонув буксир, який прийшов на допомогу військовому судну, яке врізалося в міст (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Еквадорі затонув буксир, який прийшов на допомогу військовому судну, яке врізалося в міст (ВІДЕО)

Застряглий вітрильник чекає буксирування в гавань

19 жовтня 2021, 15:53
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








В Еквадорі затонув буксир, який прийшов на допомогу військовому судну, яке врізалося в міст (ВІДЕО)

Застряглий вітрильник. Фото: API

В Еквадорі навчальний вітрильник врізався в пішохідний міст. Про це повідомляє видання Кореспондент.

Як стало відомо інцидент стався на річці Гуаяс. Навчальний вітрильник під назвою Cisne Branco ВМС Бразилії зіткнувся з пішохідним мостом, який з'єднує місто Гуаякіль з островом Сантана.

Повідомляється, що місцевий буксир, який поспішив на допомогу бразильському кораблю затонув. Встановлюються всі обставини події.

Відзначається, що екіпаж обох суден не постраждав. Застряглий вітрильник чекає буксирування в гавань. Там буде проведено ремонт і перевірка його справності перед відходом з країни.

Імовірно події могли б трапитися через сильно течії річки.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" інформував про те, що в шотландському місті Ері прогримів вибух. В результаті події були зруйновані два житлових будинки. Поранення отримали чотири людини. Постраждалих доставили в лікарню прибули на місце подій медики. Відразу після вибуху утворилося загоряння. На місці інциденту працювали три спецмашини пожежників і шість карет швидкої допомоги. Встановлюються причини вибуху. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі. 

Також портал "Коментарі" повідомляв про те, що біля берегів Грецького острова під назвою Карпатос стався потужний землетрус. Його магнітуда склала шість балів за шкалою Ріхтера. Фахівці розповіли, що вогнище підземних поштовхів знаходився за 150 кілометрів від острова на глибині близько 40 кілометрів. Відзначається, що землетрус був відчутно в ряді країн. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини