Головна Новини Світ Європа Біля узбережжя Греції стався потужний землетрус
commentss НОВИНИ Всі новини

Біля узбережжя Греції стався потужний землетрус

Епіцентр землетрусу залягав на глибині понад 30 кілометрів

19 жовтня 2021, 11:20
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Біля берегів Греції стався потужний землетрус. Про це повідомляє видання УНІАН.

Біля узбережжя Греції стався потужний землетрус

Землетрус. Фото: Reuters

Як стало відомо, в Середземному морі стався землетрус. Його магнітуда досягала шести балів за шкалою Ріхтера. Згідно з даними фахівців, підземні поштовхи утворилися за 149 кілометрів від  грецького острова Карпатос. Їх епіцентр залягав на глибині понад 30 кілометрів.

Відзначається, що поштовхи були відчутні в Анталії, Денізлі, Ізмірі, а також Мерсине і його околицях.

На цей момент інформації про загиблих в результаті стихії не надходило.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" інформували про те, що в Сполучених Штатах Америки палахкотить ліс. Стихія розбушувалася в штаті Каліфорнія. Вогонь швидко поширюється в бік океану. Пожежа вже охоплює територію понад 50 квадратних кілометрів. Більше ніж 500 співробітників пожежної служби були спрямовані для боротьби зі стихією. У небезпечному районі введено локальний режим НС. Полум'я загрожує ранчо, що в минулому належало 40-му президенту США. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" повідомляв про те, що на Філіппіни обрушився Тайфун, який викликав масштабні повені і зсуви. У провінції Бенгед через зсув загинули три людини, а в сусідній провінції Палаван чотирьох осіб вбило повінь. Кілька людей отримали поранення різного ступеня тяжкості і були госпіталізовані. Безвісти зникли більше ніж десять громадян. Жителі небезпечних районів рятувалися на дахах своїх будинків. Влада намагається евакуювати всіх громадян, що мають потребу в цьому.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини