Головна Новини Світ Пiвденна Америка В Мексиці сталася стрілянина в п'ятизірковому готелі: є загиблі
commentss НОВИНИ Всі новини

В Мексиці сталася стрілянина в п'ятизірковому готелі: є загиблі

На Карибах загинули кілька туристів під час перестрілки

22 січня 2022, 18:35
Поділіться публікацією:

В п'ятницю, 21 січня, в п'ятизірковому готелі Xcaret Mexico в Плайя-дель-Кармен відбулася стрілянина. В результаті перестрілки було поранено троє іноземців, громадян Канади. З них двоє померли від вогнепальних поранень в лікарні. Про це повідомляє WSJ.

В Мексиці сталася стрілянина в п'ятизірковому готелі: є загиблі

Пляжі Мексики, фото з відкритих джерел

Як розповів секретар держбезпеки штату Кінтана-Роо Лусіо Ернандес Гутьєррес, персонал готелю одразу викликав медичну допомогу для потерпілих. За його словами, гості готелю посварилися між собою та один з них дістав пістолет й відкрив вогонь.

Нападника шукають, наразі його місцезнаходження невідоме.

В генеральній прокуратурі Мексики розповіли, що двоє з потерпілих мали судимості за пограбування, злочини, пов'язані з наркотиками та зброєю. У заяві міністерства закордонних справ Канади наголосили, що інформацію про потерпілих не розголошують з міркувань конфіденційності.

На місце події прибули місцеві поліціянти, військові та прокурори для збору доказів. Зазначається, що вперше ініціатором стрілянини в цьому районі був іноземний турист.

Це третій випадок за останні місяці, коли від насильства на мексиканській Рів'єрі Майя постраждали туристи. Минулі інциденти траплялися в листопаді та жовтні 2021 року, тоді було вбито щонайменше чотири туристи та ще кілька отримали травми і поранення.

Як повідомляв портал "Коментарі", у мексиканському штаті Сакатекас 6 січня посеред площі у центрі міста виявили позашляховик Mazda, де лежали тіла 10 людей. На місце прибули правоохоронці та криміналісти. Повідомляється, що автівка була припаркована неподалік офісу губернатора штату.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини