Головна Новини Світ Пiвденна Америка В одному зі штатів Мексики знайшли десять трупів у центрі міста: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

В одному зі штатів Мексики знайшли десять трупів у центрі міста: що сталося

У Мексиці розслідують насильницьку смерть громадян

7 січня 2022, 11:31
Поділіться публікацією:

У мексиканському штаті Сакатекас 6 січня посеред площі у центрі міста виявили позашляховик Mazda, де лежали тіла 10 людей. На місце прибули правоохоронці та криміналісти. Повідомляється, що автівка була припаркована неподалік офісу губернатора штату. Про це пише BBC.

В одному зі штатів Мексики знайшли десять трупів у центрі міста: що сталося

Детективи розслідують вбивство 10 людей, фото з відкритих джерел

Вранці комунальні служби знайшли покинуте авто у центрі міста та викликали поліцію. Поки що відомо, що автівку там залишив чоловік. Водій пішов геть з місця іншою дорогою.

Як повідомив під час пресконференції губернатор штату Сакатекас Девід Монреаль, на тілах покійників були ознаки побиття. Пізніше губернатор написав у соціальній мережі Twitter про арешт підозрюваних у смерті 10 осіб, однак поки що поліціянти не встановили їх особи.

У Міністерстві безпеки Мексики повідомили, що відправлять до штату кращих детективів які мають допомогти місцевим поліціянтам розслідувати вбивство. Про особисті дані загиблих у поліції інформації ще не надали.

Втім, це не поодинокий випадок. У цьому штаті вже траплялися такі події, коли тіла залишали у громадських місцях. Повідомляється, що у регіоні конкуруючі злочинні угрупування, що продають наркотики, "ділять" територію впливу між собою та залишають жертв у людних місцях.

Як повідомляв портал "Коментарі", на мексиканському курорті сталася стрілянина. Кримінальні елементи з групи місцевих наркодилерів влаштували стрілянину на курорті у Мексиці. Один турист отримав поранення, також було вбито двох місцевих чоловіків.

Також ми писали, що у Мексиці сталася масштабна аварія. У мексиканському штаті розбилася вантажівка, у якій їхали понад 200 нелегальних мігрантів із Гватемали та Гондурасу, серед них було 10 дітей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини