Головна Новини Світ Пiвденна Америка Вибух на нафтовій платформі у Мексиканській затоці: скільки осіб постраждало
commentss НОВИНИ Всі новини

Вибух на нафтовій платформі у Мексиканській затоці: скільки осіб постраждало

Продовжуються пошуки зниклого безвісти персоналу платформи

23 серпня 2021, 18:00
Поділіться публікацією:

У результаті вибуху розгорілася пожежа на нафтовій платформі в Мексиканській затоці. Про це повідомляється на сайті мексиканської державної нафтогазової і нафтохімічної компанії Petróleos Mexicanos (PEMEX).

Вибух на нафтовій платформі у Мексиканській затоці: скільки осіб постраждало

Вибух на нафтовій платформі стався в Мексиканській затоці, фото з відкритих джерел

Відомо, вибух стався близько 15:10. Наразі пожежу на платформі E-Ku вже локалізовано. Одразу після вибуху компанія розпочала боротьбу з наслідками.

Наразі повідомляється, що одна людина загинула, шість працівників платформи отримали поранення та декількох осіб ще шукають. За різними даними, безвісти зникло п'ять людей, що виконували різні функції на платформі й перебували там, коли стався вибух.


Вибух на нафтовій платформі у Мексиканській затоці: скільки осіб постраждало - фото 2
Вибух на нафтовій платформі у Мексиканській затоці: скільки осіб постраждало - фото 3


Пошуки зниклого персоналу тривають. Ситуація потроху стабілізується, компанія обраховує суму збитків.

"Крім того, буде проведено розслідування для встановлення причин вибуху та пожежі. PEMEX висловлює щирі співчуття родичам загиблої людини та надає підтримку працівникам, які постраждали внаслідок цього інциденту, а також їх родинам", — йдеться в повідомленні.

Відомо, що поранених з травмами та опіками госпіталізували гелікоптерами до різних лікарень Сьюдад-дель-Кармен, Кампече, де їм нададуть медичну допомогу та лікування.

Як повідомляв портал "Коментарі", у Пакистані стався вибух під час релігійної ходи шиїтів. У результаті чимало людей з натовпу отримали травми, попередньо п'ятеро людей загинуло. Також ми писали, що у центрі міста Дніпро стався вибух газоповітряної суміші. У квартирі перебували на момент вибуху двоє людей. Причину вибуху розслідують в Нацполіції Дніпропетровської області.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини