Головна Новини Світ Туреччина Ердоган хоче відкрити ще один гуманітарний коридор з України до Туреччини: про що йдеться
commentss НОВИНИ Всі новини

Ердоган хоче відкрити ще один гуманітарний коридор з України до Туреччини: про що йдеться

Турецький президент натякає, що війна надовго і пропонує відкрити коридор для поранених із України до Туреччини

11 січня 2023, 15:30
Поділіться публікацією:

Туреччина виступає з пропозицією відкрити гуманітарний коридор, через який поранених внаслідок бойових дій у різних країнах, зокрема в Україні, транспортуватимуться на лікування до турецьких шпиталів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на президента Туреччини Реджепа Тайіпа Ердогана.

Ердоган хоче відкрити ще один гуманітарний коридор з України до Туреччини: про що йдеться

Реджеп Тайіп Ердоган. Фото: із відкритих джерел

"Шереф (Ред. – речник міністерства закордонних справ Туреччини Мартін Шефер) зробив пропозицію; відкриття коридору спеціально для поранених. Ми готові до цього. Не лише з Росії-України, а й із Сирії, Азербайджану, Лівії ми доставляємо поранених до лікарень, лікуємо їх та повертаємо. Ми продовжуватимемо це робити в майбутньому", — зазначив турецький лідер.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російський диктатор Володимир Путін розповів, кому Росія ще тримається, незважаючи на безпрецедентні санкції Заходу.                                                                                                                                              

Також видання "Коментарі" повідомляло — Росія не вважає своїх людей, не шкодує місцевих та не зупиняється перед якоюсь злочинною активністю, заявив у вечірньому зверненні 10 січня президент України Володимир Зеленський, коментуючи, серед іншого, важку ситуацію в Донецькій області, де окупанти штурмують Бахмут та Соледар. За словами Зеленського, вільний світ має все необхідне, щоб зупинити російську агресію та призвести державу-терориста до історичної поразки. Які складові мають скластися, щоб РФ спіткав крах вже цього року? Чи видно відповідні перспективи? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини