Головна Новини Світ Туреччина Ердоган після візиту до Берліна розкритикував владу Німеччини: що стало причиною
commentss НОВИНИ Всі новини

Ердоган після візиту до Берліна розкритикував владу Німеччини: що стало причиною

Президент Туреччини закликав Німеччину сприяти звільненню "10 000 заручників, які перебувають у руках Ізраїлю"

20 листопада 2023, 08:00
Поділіться публікацією:

Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган після свого першого за три роки візиту до Берліна різко висловився про німецький уряд. Як повідомляє портал "Коментарі", заяву турецького лідера наводить агентство Anadolu.

Ердоган після візиту до Берліна розкритикував владу Німеччини: що стало причиною

Реджеп Тайіп Ердоган. Фото: із відкритих джерел

"Весь західний світ, хрестоносна імперіалістична структура разом. На жаль, я побачив це під час свого візиту (Ред. – до Німеччини) напередодні ввечері. Я побачив це і в президенті (Ред. – Франку-Вальтері Штайнмайєрі)", – заявив Ердоган. .

Незважаючи на те, що це саме бойовики ХАМАС першими напали на Ізраїль, Ердоган закликав цивілізований світ та Німеччину, у тому числі сприяти звільненню "10 000 заручників, що знаходяться в руках Ізраїлю".

За словами Ердогана, після того, як Німеччина зробить усе можливе, щоб звільнити тих заручників, яких утримує в полоні Ізраїль, Анкара зробить усе можливе, щоб було звільнено тих людей, яких сьогодні утримує у полоні угруповання ХАМАС.

Зазначається, що при цьому незрозуміло, що саме мав на увазі Ердоган, коли заявив, що ізраїльтяни утримують у полоні 10 тисяч заручників. Адже, за інформацією ООН, у липні поточного року в ізраїльських в'язницях утримували всього 1500 палестинців.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Іде другий місяць ескалації на Близькому Сході. Ізраїльська армія (ЦАХАЛ) у відповідь на терористичну атаку ХАМАС веде обстріли та наземну операцію в секторі Газа, який оточила з трьох сторін. Президент Туреччини Реджеп Ердоган сипле погрозами на адресу Ізраїлю, називаючи його терористичною державою через атаки на лікарні та школи в Газі. У свою чергу, ЦАХАЛ наводить доказ, що міністерства та лікарні в анклаві перетворилися на військові склади та скупчення бойовиків. Експерти розповіли виданню "Коментарі", що зараз відбувається в ізраїльсько-хамаському конфлікті та навколо нього, як ситуація може розвиватися далі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.aa.com.tr/ru
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини