Головна Новини Світ Туреччина Ердоган запитав Путіна про те, коли настане мир: що йому відповів диктатор
commentss НОВИНИ Всі новини

Ердоган запитав Путіна про те, коли настане мир: що йому відповів диктатор

Президент Туреччини Реджеп Ердоган прямо запитав у Путіна, коли в Україні настане мир

5 липня 2024, 14:47 comments9605
Поділіться публікацією:

Президент Туреччини Реджеп Ердоган в ефірі телеканалу TRT Haber заявив, що Анкара сподівається на якнайшвидше врегулювання війни в Україні. За його словами, важливо не допустити, щоб цей конфлікт переріс у глобальний.

Ердоган запитав Путіна про те, коли настане мир: що йому відповів диктатор

Ердоган і Путін

Крім того, Ердоган розповів, що прямо запитав кремлівського диктатора Володимира Путіна про те, коли закінчиться війна в Україні.

"Володимир Путін нещодавно заявив, що є прихильником світу. Вочевидь, що з обох сторін накопичилася втома. Я спитав його, "коли ми забезпечимо світ?" Він відповів, що цей процес не має часу, і важлива участь у ньому таких посередників, як Туреччина. Ми сподіваємося, що ця війна між Україною та Росією нарешті завершиться", — сказав Ердоган.

Нагадаємо, порту "Коментарі" розповідав, що кремлівський диктатор Володимир Путін заявив , що готовий говорити про умови миру в Україні. Зокрема, на його думку, розробляти домовленості можна на підставі "стамбульських угод", нібито парафованих у Туреччині українською стороною. При цьому Путін традиційно звинуватив Україну в тому, що це нібито саме вона відмовилася від того, щоб вести мирні переговори з РФ. Диктатор ще раз заявив, що це нібито було зроблено за вказівкою з Лондона.

Крім того, він прокоментував пропозиції голови уряду Угорщини Віктора Орбана, озвучені ним у Києві під час переговорів із президентом Володимиром Зеленським. Йдеться про припинення вогню для початку переговорів. Путін заявив, що Москва не може оголошувати про припинення вогню, сподіваючись на позитивні кроки з іншого боку . Також диктатор відкинув ідею Зеленського щодо переговорів за допомогою посередників.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини