Головна Новини Світ Туреччина Ердоган заявив про успіхи у турецькій військовій операції
commentss НОВИНИ Всі новини

Ердоган заявив про успіхи у турецькій військовій операції

Президент Туреччини Реджеп Ердоган заявив про боротьбу до останнього терориста в рамках військової операції "Кіготь-замок".

24 грудня 2023, 12:55
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Турецькі сили оборони провели військову операцію та знищили 16 осіб, які належать до Робітничої партії Курдистану (РПК) на території Іраку. За словами президента Реджепа Ердогана Туреччина й надалі буде протистояти тероризму в регіоні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання AnadoluAgency.

Ердоган заявив про успіхи у турецькій військовій операції

Президент Туреччини Реджеп Ердоган. Фото з відкритих джерел

В останні дні турецькі солдати в регіоні проведення операції на території Іракського Курдистану потрапили під удари від дій РПК. Як наслідок за два дні загинуло 12 турецьких солдатів. Тепер же Туреччина завдала удар у відповідь та знищила 16 представників РПК.

На подію відреагував президент Туреччини Реджеп Ердоган, який заявив про необхідність продовжити військові дії.

"Негідники-сепаратисти несли і несуть відповідальність за пролиту кров. Ми продовжуватимемо рішуче втілювати нашу стратегію ліквідації тероризму, доки не буде ліквідовано останнього терориста. Туреччина за будь-яку ціну не допустить терористичну організацію на півночі Іраку чи Сирії", — написав Ердоган у соціальній мережі X.

Нагадаємо, що Туреччина проводить військову операцію "Кіготь-замок" на півночі Іраку з 17 квітня 2022 року проти об'єктів Робітничої Партії Курдистану у рамках триваючого курдсько-турецького конфлікту.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що міністр нацоборони Туреччини Яшар Гюлер розповів, чому його країна досі не схвалила заявку Швеції на вступ до НАТО.

Також "Коментарі" писали про президента Туреччини Реджепа Ердогана, який грізно пригрозив Ізраїлю через атаки ЦАХАЛу на Сектор Гази на території Палестини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

SS

24 грудня 2023, 13:02

А то как пиндосы могут только с папуасами воевать и рассказывать какие они херои.

SS

24 грудня 2023, 13:01

Лучше бы жидовских террористов вешали в израиле!


Новини