Головна Новини Світ США Американський ведучий обізвав Зеленського: натякнув на його єврейські коріння
commentss НОВИНИ Всі новини

Американський ведучий обізвав Зеленського: натякнув на його єврейські коріння

Ведучий Такер Карлсон назвав Зеленського "щуроподібним" та "тупооким українським другом".

7 червня 2023, 16:20 comments7366
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Американський ведучий Такер Карлсон, якого кілька тижнів тому вигнали з телеканалу Fox News запустив власний відеоблог. У першому відео Карлсон назвав президента України "щуроподібним", а також натякнув на причетність України до вибухів на Каховській ГЕС. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням нове телешоу американського ведучого в Twitter.

Американський ведучий обізвав Зеленського: натякнув на його єврейські коріння

Американський ведучий Такер Карлсон. Фото з відкритих джерел

Наступний етап своєї кар’єри консервативний ведучий розпочав з проросійських висловлювань. Такер Карлсон сказав, що "очевидно", що за вибухами дамби на Каховській ГЕС стоїть Україна. Карлсон різко відгукується про Зеленського назвавши його "щуроподібним" і таким чином натякнув на єврейські коріння президента України. Також вживає такі слова як "тупоокий український друг", "гонитель християн", "олігарх" та інші.

"Спітнілий і щуроподібний, комік, який став олігархом, гонитель християн, друг інвестиційного гіганта США BlackRock", — каже Карлсон у своєму відео.

Далі у відео американський ведучий поставив під сумнів офіційну позицію США щодо трагедії 11 вересня, а також заявив, що НЛО насправді реальні.

Відео Карлсона за менше ніж за добу переглянуло майже 70 млн людей. Серед тих, хто поширив його проросійські вислови виявився Ілон Маск, республіканці, які підтримують Трампа та інші прихильники Росії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що вдова померлого в Україні військового РФ дякує владі Росії за автомобіль. Жінка говорить, що "дуже рада" отримати такий подарунок.

Також "Коментарі" писали, що Кадиров зробив пропозицію Путіну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини